Zoeken

Industriële tafellampen

Sorteren
4 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Industriële tafellampen: tof op je bijzettafel of nachtkastje

Ben je op zoek naar een kleine lamp dat je wat licht kan geven zonder dat meteen heel je huis verlicht is? Een lampje dat naast het geven van licht ook fungeert als een prachtig accessoire? Dan is een industriële tafellamp een perfecte oplossing! Zo’n lichtpuntje is een beeldschoon en creatief item, dat tevens kan fungeren als verlichting van bijvoorbeeld jouw werkplek of als leeslicht op je nachtkastje.

Industriële accenten zien we steeds vaker terug in interieurs. Ze zorgen voor een hippe en moderne uitstraling en creëren een hele eigen stijl in huis. Meubels en accessoires met een industrieel karakter zijn vaak simplistisch en ook gemakkelijk zelf te maken. Industriële tafellampen lijken net op lampen die zo uit een oude fabriek zijn geplukt en dat is dan ook de charme van deze lichtpuntjes. Lees verder en ontdek meer van deze kleine, stoere verlichting.

Waar plaats je industriële tafellampen?

Het plaatsen van industriële tafellampen leidt vaak tot grote dilemma’s. Waar staat je tafellamp het mooist? Het grote scala aan plaatsingsmogelijkheden is natuurlijk fijn, maar zorgt er ook voor dat je keuzes moet maken. Maar geen paniek, wij helpen je graag een handje. Hieronder vind je enkele plaatsingsmogelijkheden die je wellicht kunnen helpen bij een plek zoeken voor jouw industriële lichtpuntje.

 • Op tafel. Natuurlijk is een tafel de uitgelezen positie voor industriële tafellampen. Je kunt ervoor kiezen je lampje op de eettafel te zetten, maar je kunt de lamp ook plaatsen op je bijzettafel, salontafel of zelfs een van je stoere krukken die je thuis hebt staan.
 • Op je bureau. Heb jij een werkruimte met bureau? Dan geeft je industriële tafellampje jou het licht dat je nodig hebt voor een productieve werkdag.
 • Op je nachtkastje. Gebruik je tafellamp als nachtlampje om nog even een paar bladzijdes uit een boek te lezen voor het slapengaan.
 • Wil je een trendy lamp in de keuken? Plaats dan stoere industriële tafellampen op je aanrechtblad.
 • Wil je gaan voor creativiteit? Zet dan een mooie kruk in je woonkamer of keuken neer en plaats daar een tafellamp op.
 • Kies je favoriete industriële tafellampen

  Een geschikte tafellamp voor je interieur kiezen is geen eitje. Industriële tafellampen kunnen geplaatst worden in veel interieurs en het is niet zo dat je hele interieur industrieel moet zijn voor een dergelijk lichtpuntje. Een lamp in het wit zou bijvoorbeeld in heel veel stijlen kunnen passen. Een paar meubelen of lampen die een industrieel karakter hebben zijn juist heel leuk in een modern, klassiek of landelijk interieur.

  Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie industriële hanglamp of staande vloerlamp te plaatsen. Je kiest zelf de grootte van je industriële lampen en het soort lamp uit, afhankelijk van je beschikbare ruimte en in welke mate je ze op de voorgrond wilt laten treden. De diameter kan verschillen van 20 cm tot wel 100 cm!

  TIP: Match jouw hanglampen en andere lampen in huis met de industriële tafellampen voor een mooi geheel. Heb je een beetje lef, dan kies je juist voor lichtpuntjes in verschillende stijlen. Zo creëer je een spannend effect.

  Heb jij jouw favoriete industriële tafellampen al gespot op Westwing?