Zoeken

Tafellampen van glas

Sorteren
124 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Prachtig licht met tafellampen van glas

Jij kunt zo intens genieten van het moment dat je thuiskomt en jouw tafellampen van glas aanknipt. De verlichting van deze transparante lichtpuntjes geven je een gevoel van helderheid en voorzien je van nieuwe energie. Plots pak je de stofzuiger, vul je de vaatwasser en zeem je de ramen. Je kunt de wereld aan!

Tafellampen van glas voor energie

Heb jij vaak een tekort aan energie? Is het licht in je huis heel mat en moet je soms met je ogen knijpen, voordat je dat ene ingrediënt in het kookboek kunt lezen? Dan is het misschien een idee goede lampen aan te schaffen voor in jouw huis. Een tafellamp van glas is een uitstekende optie!

Niet alleen geven tafellampen van glas prachtig licht, ze vormen ook nog eens fantastische eyecatchers in huis. Plaats ze op je dressoir of bijzettafel naast jouw andere accessoires. Of zet er helemaal niets naast, deze items zijn immers alleen al echte blikbvangers!

Wil je de slaapkamer voorzien van een extra, stijlvolle verlichting? Ook in deze ruimte staat zo’n transparant lichtpuntje fantastisch! Je kunt ‘m makkelijk kwijt op je nachtkastje. Zo kun je voor het slapengaan fijn nog even wat bladzijdes uit jouw boek lezen.

Tafellampen van glas maken het helder

Het eventuele LED-licht en de kleur van glazen tafellampen, plus de sfeer waarvan deze moderne lichtpunten jouw huis voorzien, zijn onbetaalbaar. Een glazen lamp geeft niet alleen enorm veel energie en is het lichtende voorbeeld van helderheid, hij verspreidt ook heel helder en goed licht door de kamer. Veel lampen zijn erg mat en zorgen ervoor dat je dingen niet goed kunt lezen of zien. De tafellamp van glas is hierop een zeer aangename uitzondering.

Hoe groter tafellampen van glas, des te opvallender

Houd jij liever van grote lampen en veelomvattende vormen? Ook qua diameter is er uitstekend te variëren met een glazen tafellamp. Glas met daartussen 18 of 24 cm aan ruimte behoort tot de mogelijkheden. Wil je nu echt opvallen met je verlichting? Glas als materiaal naar een hoger level brengen en artistiek verantwoord je woonkamer opvullen? Probeer dan het prachtige, bolvormige model. Deze beauty heeft een perfecte ronde vorm met een effen oppervlak of sierlijke motieven.

Tafellampen van glas niet voor mij

Is een tafellamp, glas en helder, te veel voor jou? Wil je dolgraag wat variatie in jouw huis wat betreft het materiaal van je meubels en lampen? Dan volgen hier een aantal tips die je wellicht goed kunt gebruiken:

  • Designlamp: geen glas, geen stof, maar artistieke en sierlijke vormen voor de nodige afwisseling. Prachtig in een moderne omgeving, maar net zo mooi in een klassiek interieur. Daar is de lamp een echte eyecatcher!
  • Hanglamp: geen ruimte voor voeten, maar wel een maagdelijk wit en een leeg plafond tot je beschikking? Dan is dit dé oplossing om je huis van voldoende licht te voorzien.
  • Wandlamp: voor de mensen die ook hun plafond vol hebben hangen, maar toch een mooie en functionele lamp nodig hebben om lekker bij te kunnen lezen. Voor iedereen is er wel een geschikt model te vinden wat lichtpuntjes betreft!
  • Staan er binnenkort ook in jouw interieur tafellampen van glas te shinen?