Zoeken

Groene accessoires

Sorteren
23 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Groene accessoires: subtiel & stijlvol

Ben je op zoek naar kleur in huis maar wil je het wel rustig houden? Leuk je huis dan op met groene accessoires! Met accessoires in het groen laat je zien dat je geen groentje bent als het aankomt op de juiste woonaccessoires.

Een mooie groene kleur in huis halen, kun je al doen met iets kleins als een bos bloemen of en een plant, maar je kunt het ook grootser aanpakken. No worries, accessoires in het groen zijn heel subtiel dus je hoeft niet bang te zijn dat het ineens gaat lijken op wonen in de jungle!

Groene accessoires: natuurlijk!

Kleur in huis doet iets met je, elke kleur heeft weer een andere uitwerking. Groen geeft een gevoel van balans en rust. En het staat ook voor het begin van iets nieuws, een frisse start. Groene woonaccessoires zijn dus eigenlijk hartstikke perfect voor een make-over of na een verhuizing.

Wist je dat...

Je van de kleur groen minder stressy wordt ener zelfs energie van kunt krijgen? Nog meer reden om groene woonaccessoires in huis te halen!

Groene accessoires passen qua kleur ook helemaal in de duurzame en ecofriendly stijl. Dus ben je graag milieubewust bezig? Kies dan groene accessoires die ook in dat plaatje passen!

Groen licht

Als je het groots wilt aanpakken, kun je ervoor kiezen om een muur in je woonkamer, slaapkamer of keuken in een groene kleur te verven. Deze groene kleur kun je vervolgens in verschillende woonaccessoires terug laten komen. Ga dan bijvoorbeeld voor accessoires in verschillende tinten groen: van donkergroen, tot smaragdgroen of fluoriserend groen: groen is er in veel varianten! Het kan overigens ook heel goed gecombineerd worden met tinten als grijs, okergeel, gebroken wit of beige. Mix & match naar jouw eigen stijl!

Groene woonaccessoires combineren prachtig met een grijze bank. Zet er een groene poef voor en leg een mix van groene kussens op de bank. Nu nog een grote groene plant naast de bank en je woonoase is compleet!

Heb je veel hout in huis? Een salontafel? Of een eettafel? Ook daar passen groene woonaccessoires heel goed bij. Je maakt het warm en cosy door het groene te mixen met koperen elementen. Wat denk je bijvoorbeeld van een koperen lamp op een sidetable met daarnaast een groene vaas en windlichten in dezelfde tint?

Groene dromen

Ook in je slaapkamer kun je losgaan met groene woonaccessoires. Kies voor een wit bed en leg hier een groene plaid of sprei op. Mix sierkussens in verschillende groentinten, van legergroen tot olijfgroen. Zet op je nachtkastje een heerlijke geurkaars en een fotolijstje.

Bij dit groene stijltje past een terrarium ook ontzettend leuk. Zet daar eventueel nog een groene vaas naast. Deze groene woonaccessoires maken een prachtig plaatje, vind je niet?

Wij denken dat je nu wel overtuigd bent om groene accessoires in huis te halen. Ze zorgen immers voor rust, balans, een natuurlijke look én een vleugje frisheid. Wat wil je nog meer? Haal nu jouw groene accessoires in huis!