Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Accessoires - Oranje

2 Producten
Sorteren: Populariteit
Sorteren: Populariteit
Oranje

Oranje accessoires: make it work!

Oranje te veel en te fel? Dat hoeft niet! De kleur oranje kent vele variaties en kan je interieur met de kleinste verschijning de grootste verandering geven. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe boost voor in huis, doe dat dan met oranje accessoires!

Moet jij bij oranje denken aan Koningsdag, Halloween of carnavalskleding - pruiken, kostuums & versiering?

Stop! Think again. Accessoires in huis zijn ook prachtig in oranje. Alleen een nieuwe vaas, kandelaar of kussen in welke oranje schakering dan ook, kan al zorgen voor een frisse wind in huis waar je dagelijks vrolijk van wordt. Kies jouw favoriete tint oranje voor jouw favoriete woonaccessoires en geniet van de hernieuwde positieve sfeer in huis.

Geef je interieur een boost met oranje accessoires

Oranje is een hele energieke kleur en is van grote symbolische waarde. Ben jij een echte levensgenieter? Ga dan snel aan de slag met oranje woonaccessoires!

Want alleen al met een muurtje in oranje behang of verf, een aantal nieuwe vazen op een bijzettafel bij de bank, of pluizige oranje kussens op je bed, straalt er energie, blijdschap, vitaliteit en harmonie de ruimte in! Dát is wat je in huis haalt met oranje woonaccessoires.

Welke tint oranje past bij jou?

Oranje is een hele specifieke en opvallende kleur. You love it or hate it… Ben jij niet van de ‘oranje boven’ en zou je daarom niet snel kiezen voor oranje in je zoektocht naar nieuwe woonaccessoires? Bedenk dan dat er heel veel verschillende schakeringen oranje bestaan. Ieder met een eigen effect.

 • Retro oranje: dat is echt oranje oranje, maar nooit al te fel. Het is de tint zoals je die zag in de Seventies. Alles was toen oranje! Van gordijn tot sprei en van tapijt tot lamp.
 • Terracotta oranje: terracotta woonaccessoires geven rust en een natuurlijke uitstraling. Hiermee haal je Moeder Aarde in huis…Prachtig met veel groene planten!
 • Heel licht oranje: woonaccessoires in een pasteltint zorgen voor romantiek en charme. Dat kan ook met oranje!

 • Koperen woonaccessoires...

  Nog niet overtuigd door de kracht van oranje en bang dat het voetbal-achtig schreeuwerig wordt bij jou in huis? Ga dan voor koper! Koper is het nieuwe oranje! Welke woonaccessoires je ook fijn vindt, het is ook van koper gemaakt. Maak een combinatie met verschillende oranje kopertinten, marsala en andere aardekleuren en laat je verrassen door de warme ambiance die hiermee ontstaat.

  Aan de slag met oranje woonaccessoires!

  Afhankelijk van jou behoefte aan de hoeveelheid oranje in huis, kun je op veel manieren aan de slag met verschillende woonaccessoires:

 • Total retro! Hou je wel van de hippy look? Ga dan voor veel oranje! Geef je huis of één bepaalde ruimte een totale make-over door naast woonaccessoires ook te gaan voor oranje meubelen en bekleding als gordijnen en vloerbedekking.
 • Verander bestaande woonaccessoires door ze deels of helemaal oranje te verven. Door alleen een plankje in de open boekenkast oranje te maken, geef je het een totaal andere uitstraling.
 • Creëer een oranje hoekje bij de bank: geef decoratieve kussens een nieuwe hoes met oranje prints. Drapeer een rustiger oranje effen plaid over de leuning en plaats een koperen dienblad op de bijzettafel naast de bank. Een super combi van woonaccessoires!
 • Maak er een energiek en vrolijk geheel van met accessoires in het oranje en laat je daarvoor inspireren door verschillende ideeën en producten. Maar het belangrijkste: durf te combineren met oranje accessoires!

  Handige en gemakkelijke bezorging

  Gratis retourneren tot 31.1.’23

  Klantenservice +31(85)8889079