Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Roze accessoires

8 Producten

Roze woonaccessoires: kleur in huis

Picture this: je hebt de huiskamer een make-over gegeven. De muren zijn wit geverfd, er is een nieuwe vloer gelegd en er staan prachtige nieuwe meubels in de kamer.

Voor de finishing touch ben je op zoek naar fancy woonaccessoires die je interieur een flinke boost geven. Wil je gekleurde decoraties in de huiskamer, maar ben je bang dat het te druk wordt? Heb je wel eens aan roze woonaccessoires gedacht? Een paar roze accessoires in huis zorgen voor een romantische sfeer in je interieur!

Waarom roze?

Wil je een wit of grijs interieur decoreren met gekleurde woonaccessoires? Ga dan voor roze items. Is dat niet kinderachtig? Welnee! Roze is de kleur van passie, liefde en vrouwelijkheid. Een vrouwelijk en liefdevolle touch in je interieur kan helemaal geen kwaad, toch?

Soorten roze accessoires

Wist je dat er verschillende roze tinten zijn? Zo zijn pastel- of zalmroze woonaccessoires in perfect voor landelijke of klassieke interieurs, geef je met felroze woonaccessoires een Scandi interieur een flinke boost en passen babyroze woonaccessoires natuurlijk in een baby- of kinderkamer.

Roze accenten in huis

Ben je bang dat je interieur met roze woonaccessoires iets te girly wordt? Welnee! Als je de huis-, slaapkamer of keuken met de juiste roze accessoires decoreert, heb je juist een stijlvol, maar romantisch huis.

Roze woonaccessoires in de huiskamer

Met een paar roze woonaccessoires creëer je een gezellige sfeer met een vrouwelijke touch. Wil je niet één, maar vier of vijf roze accenten in de huiskamer toevoegen? Speel dan met verschillende woonaccessoires. Ga voor een roze waxinelichthouder voor op de schouw. Zet twee witte tafellampen met roze lampenkappen in de vensterbank en verlicht de zithoek met roze metalen hanglamp. Zo gebruik je meerdere roze woonaccessoires zonder dat het een overkill wordt aan roze accenten in de ruimte.

Roze woonaccessoires in de slaapkamer

De slaapkamer is dé plek waar je na een lange werkdag kan genieten van een heerlijke nachtrust. Fleur de ruimte op met subtiele roze woonaccessoires om de slaapkamer zo rustig mogelijk te houden. Zo zet je een roze geverfde nachtkastje naast het bed, decoreer je de muur met roze washi tape en leg je één of twee roze kussens op het bed. Zo heb je een roze touch in de slaapkamer voor je dagelijkse inspiratie!

Roze woonaccessoires in de keuken

Vergeet niet om ook een paar roze accenten in de keuken toe te voegen. Roze bakspullen, pannen of servies is iets wat je niet snel ziet. Wees origineel en vul de keuken met roze keukenaccessoires!

Roze accessoires in de kinderkamer

Ook in de kinderkamer kan roze geweldig staan. Heb je alleen een dochter, dan kun je je met roze flink laten gaan. Ook als je haar niet helemaal in roze kleding wilt hullen! Denk aan zachtroze of oudroze meubels en andere decoratie. Heb je ook jongens in huis rondlopen, dan kan een meer unisex inrichting geen kwaad. Combineer roze dan met meerdere kleuren, zoals, rood, geel, groen, wit en blauw. Deze basale kleuren geven de speelkamer een lekker fel aanzien, een sfeer waarin je kinderen en jijzelf je lekker vrij kunnen voelen.


En, weet je al welke roze accessoires je gaat kiezen?

Handige en gemakkelijke bezorging

Gratis retourneren tot 31.1.’23

Klantenservice +31(85)8889079