Zoeken

Witte bureaus

Bureau in het wit: tijdloos & modern tegelijkertijd

Steeds meer mensen krijgen te maken met 'het nieuwe werken', wat betekent dat ze bijvoorbeeld vaker thuis werken in plaats van op kantoor. Een goed bureau is dan essentieel. Zoek je een nieuw bureau voor in je werkkamer? Denk dan eens aan een wit bureau. Wit is een koele, rustgevende kleur, die ervoor zorgt dat jij je goed kunt concentreren.

Kies je voor een hoogglans wit bureau in plaats van mat of zijdeglans en wordt het een eenvoudige plank, een computerbureau of hoekbureau? Jouw witte bureau is dan behalve functioneel, ook nog eens erg stijlvol! Hoewel veel mensen thuis aan de eettafel gaan zitten of onderuitgezakt op de bank hangen met hun laptop, is een goed bureau essentieel om effectief te kunnen werken.

Mix & match

Wil je dat jouw bureau in het wit behalve functioneel, ook mooi is en matcht met andere meubels? Wit past perfect binnen een strak, modern design. Een bureau in wit is goed te combineren met een donkere, houten vloer en andere witte meubels. Voor een stoere en speelse twist, kun je een wit bureau prima combineren met zwarte accessoires of bijvoorbeeld een zwarte bureaustoel.

Rustig werken, lezen of met je hobby bezig zijn: aan een bureau heb je genoeg ruimte en zit je altijd goed. Met een wit bureau heb je een stijlvol en classy meubelstuk in huis. Of je een witkleurig bureau nu in je studeerkamer, woonkamer of slaapkamer zet; een wit bureau is naast een handige werkplek ook een mooie tafel om gewoon aan te zitten.

Een bureau in het wit past bij elk interieur. Of je nu houdt van strak design of een landelijke woonstijl hebt; wit is klassiek, tijdloos en je kunt er eindeloos mee combineren. Je kunt een kleurrijke kamer neutraliseren met bureau in het wit.

Witte bureaus: materialen combineren

Bij witte bureaus denk je in eerste instantie misschien aan hout. Een houten, mdf of eiken, bureau is stevig, groot en gaat lang mee. Bij moderne bureaus worden tegenwoordig echter ook andere materialen gebruikt. Vooral een combinatie van verschillende materialen is populair. Denk bijvoorbeeld aan een wit bureau met houten werkblad en metalen poten. De combinatie van hout en metaal of staal is erg mooi en geeft een rustige uitstraling. Ook glas is een goed materiaal om bureaus mee vorm te geven. Een bureau met een bureaublad van glas en poten in wit is perfect voor een professionele office met industrieel interieur.

Aan de slag met witte bureaus

Met witte bureaus kun je zo veel combineren als je wilt. Hieronder wat tips:

  • Als je een wit bureau gaat kopen, is het natuurlijk belangrijk dat je er gemakkelijk aan kunt zitten. Let er daarom op of het bureau hoog genoeg is voor jouw lengte.
  • Wil je naast werkruimte ook genoeg opslagruimte hebben, koop dan een bureau met ingebouwde lades.
  • Heb je het liefst een wit bureau van hout, maar kun je dat nergens vinden? Een houten bureau in een andere kleur kun je glad schuren en daarna verven in glanzend wit. Zo heb je in een mum van tijd je eigen witte bureau!