Zoeken

Tafels - Metaal

Sorteren
24 Producten
Sorteren

Metalen tafels: de perfecte toevoeging aan jouw eethoek

Tafels van metaal zijn de perfecte toevoeging van elke eethoek. Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte tafel? Dit kan een lastige klus zijn. De eettafel is de plek waar je ’s ochtends aan ontbijt, overdag eventueel werkt en ’s avonds met vrienden of familie dineert. Het is de blikvanger in huis waar je heel veel tijd aan doorbrengt. No worries: met een metalen exemplaar zit je gegarandeerd goed!

Heb je een moderne of industriële inrichting met een Scandic twist of klassieke touch? Dan is de metalen tafel uitermate geschikt. Metalen tafelsveranderen de eethoek in een stoere, maar stijlvolle ruimte waar je graag met gasten wilt zitten. Vergezel de tafel met witte kuipstoelen of met metalen krukken voor een classy, maar modern look!

Metalen onderstel in the mix

Ben je bang dat een metalen tafel je interieur kil en saai maakt? Dat gebeurt niet als je het onderstel van metaal met andere materialen combineert. Ga bijvoorbeeld voor een mix met een steigerhouten of glazen tafelblad.

Een houten tafelblad zorgt voor een ruigere look die perfect bij een industrieel interieur past. Een glazen blad daarentegen geeft de ruimte juist een klassieke sfeer!

Wil je een ander soort tafelblad op het metalen onderstel plaatsen? Dat kan. Zo heb je de keuze uit eiken, kunststof of marmeren tafelbladen. Met een eikenhout exemplaar geef je de eethoek een landelijke sfeer. Meer fan van een moderne, industriële look? Kies dan een blad van kunststof of marmer.

Een marmeren tafelblad kan een flinke investering zijn. Is dat boven je budget? Dan geeft een kunststof witte of steigerhouten variant op het metalen onderstel dezelfde uitstraling.

Metalen tafels: verschillende formaten

Metalen tafels zijn in allerlei formaten verkrijgbaar. De keuze van een ronde, rechthoekige of vierkante tafel is afhankelijk van de grootte van de huiskamer. Heb je een grote ruimte? Dan komt deze goed tot zijn recht als je er grote, opvallende meubelen in zet. Een lang, rechthoekig metalen exemplaar is dan zeker geen slecht idee.

Heb je een kleine woonkamer? Zet dan een ronde metalen tafel in de eethoek. Waarom? Aan zo’n model kunnen meer mensen schuiven dan een vierkant exemplaar. Optisch gezien lijken rondvormige tafels kleiner dan rechthoekige exemplaren, maar schijn bedriegt. Aan rondgevormde modellen van metaal met een diameter van 150 cm kunnen met gemak zes tot zeven mensen aanschuiven!

Stoelen bij metalen tafels

Zonder eetstoelen zijn metalen tafels niet compleet. Wat voor stoelen plaats je bij een metalen eettafel? Dit is afhankelijk van het materiaal dat als tafelblad is gekozen. Dat bepaalt immers - samen met de accessoires - de sfeer van de gehele tafel!

Heb je voor een eikenhouten tafelblad gekozen? Dan plaats je daar houten eetstoelen bij met brocante bogen. Ligt er een marmeren tafelblad op het metalen onderstel? Dan kies je een viertal stijlvolle witte, zwarte of donkerblauwe kuipstoelen.

Draagt het metalen onderstel een steigerhouten blad? Dan komen er een paar stoere, metalen eetkamerstoelen bij die je met fluwelen kussens decoreert voor een elegante touch!

Metalen tafels, maar dan anders: go vintage!

Ben jij wel gecharmeerd van de ultieme industrial look zoals je die veel ziet in ruig aangeklede restaurants en cafés? Creëer die sfeer ook bij jou in huis door een tafel- volledig van metaal - te kiezen met een vintage uitstraling.

Zo kun je een oud metalen bureau als tafel in huis plaatsen! Vroeger werd op kantoren gebruik gemaakt van grote bureaus van metaal met een robuuste uitstraling. Zo worden ze nu ook geproduceerd. En dan met een opzettelijk verweerde look, zodat hij zo lijkt te zijn gekomen uit vervlogen tijden.

Met tafels van metaal in huis laat jij een stoere, industriële sfeer door je inrichting waaien! Plaats er retro-achtige stoelen bij met een even verweerde look voor een compleet plaatje… Zie je het al voor je?

En, staan er binnenkort prachtige metalen tafels in jouw stulp te shinen?