Zoeken

Slaapkamer bankjes

Sorteren
53 Producten
Sorteren

Het slaapkamer bankje

Gestoffeerde bankjes zijn luxe bankjes die in elke leefruimte passen. Deze mooie bankjes vormen een kleiner alternatief voor grote bankstellen, hoekbanken of fauteuils. Ze zijn meestal geschikt voor twee tot drie personen en hebben een comfortabele zitting en soms een rugleuning. Gestoffeerde bankjes kunnen in elke kamer worden neergezet. Oorspronkelijk werden ze vooral in de slaapkamer gebruikt en stonden ze aan het hoofdeinde of voeteneind van het bed. Handig om op te zitten tijdens het opmaken of om gasten te ontvangen.

Luxe gestoffeerd bankje

Bij Westwing vind je prachtige bankjes van uitstekende kwaliteit. Je kunt kiezen uit exemplaren met een eenvoudig elegant ontwerp met rechte lijnen, moderne bankjes met een strakke vormgeving, of speelse modellen met gebogen poten. De klassieke, gestoffeerde banken doen denken aan de oude klassieke meubels en hebben aantrekkelijke details zoals een doorgestikte bekleding en decoratieve knopen. In delicaat roze of diepgroen, met een bekleding van fluweel ademen deze exemplaren luxe. En ze zitten ook nog eens lekker! Mooi hè?!

In allerlei stijlen!

De meeste gestoffeerde bankjes hebben een chique, klassieke look met sierlijke poten en decoraties. Maar ook voor bankjes in andere stijlen kun je bij Westwing terecht! Zin in een stoere look? Ga voor een bankje met bekleding van koeienhuid. Niet getreurd als je een trendy stijl hebt, ook voor moderne varianten met een zitting van rotan of leer zit je goed bij Westwing. Pick your style.

Gestoffeerd bankje in de slaapkamer

Je slaapkamer een comfortabele, luxe look geven begint natuurlijk met stijlvol beddengoed en een comfortabel bed. Een luxe gestoffeerd bankje kan hier een goede aanvulling op zijn. Zet je het bankje aan het voeteneind, dan kun je er comfortabel op zitten als je sokken of schoenen wilt aantrekken. Je kunt er ook bijvoorbeeld een extra deken of plaid op kwijt. Combineer je gestoffeerde bankje met een bed in een bijpassende stijl. Boxspringbedden passen bijvoorbeeld beter bij de rechtlijnige en moderne bankjes zonder franjes. Een ijzeren bed met een rijk vormgegeven hoofdeinde kan goed worden aangevuld met een bankje in barokstijl met fluwelen zitting. Plaats je het bankje bij je kaptafel voor de spiegel, dan kun je hier in alle rust je make-up aanbrengen en waan je je thuis de koning(in) te rijk.

Comfortabele tweezitter in de woonkamer

Gestoffeerde bankjes zijn zo mooi, dat ze ook prima een plek kunnen krijgen in de woonkamer, als comfortabele zitter in de serre of werkkamer. Ook leuk om wat mooie boeken op te presenteren of als decoratief meubel langs de muur.

Gestoffeerd bankje in de gang

Geef je hal of gang wat aandacht en plaats hier een mooi gestoffeerd bankje. Combineer het bankje met een kleine tafel en je creëert een mooi, sfeervol zithoekje. Dit zithoekje kan worden gebruikt voor telefoneren of in een kantoor als wachthoek. Of plaats het bankje voor een spiegel. Handige plek voor het aanbrengen van je lippenstift voordat je de deur uitgaat. Het kan ook eenvoudigweg dienen als plek om spulletjes op te leggen bij binnenkomst, of je tas op neer te zetten voordat je vertrekt. Veel van de gestoffeerde bankjes die je vindt bij Westwing zijn zó mooi dat ze ook zonder specifiek doel, puur decoratief, prachtig tot hun recht komen.

Jouw favoriete gestoffeerde bankje

Kies jouw favoriete bekleding, van fluweel tot katoen. De mooiste tint, van diepgroen tot lichtroze. Je ideale look, sierlijk of modern. Versier het bankje vervolgens al dan niet met mooie kussens of een elegante plaids om hem extra sfeervol te maken. Ontdek de prachtige gestoffeerde bankjes bij Westwing. Ze zijn beschikbaar in allerlei stijlen, kleuren en formaten en zijn stuk voor stuk stijlvol en zorgvuldig afgewerkt. Kies jouw favoriete gestoffeerde bankje!