Zoeken

Houten nachtkastjes

Sorteren
60 Producten
Sorteren

De speciale kenmerken van onze houten nachtkastjes

Onze collectie nachtkastjes van hout zorgen voor een warme sfeer en een flinke dosis stijl. Of het nu gaat om exemplaren met metalen details, een glanzende look of een klassieke vormgeving met laden van donker hout; ze zijn allemaal stijlvolle hulpjes die dienst doen als praktische opbergers in de directe nabijheid van het bed. Vanwege hun duurzaamheid gaan ze lang mee en door ze te combineren met (gekleurde) accessoires, kun je onze houten nachtkastjes altijd een nieuw uiterlijk geven en aanpassen aan je woonstijl. Ben je een fan van rustieke meubels? Dan zijn de nachtkastjes in een combinatie van metaal en hout een echte must voor jouw slaapkamer.

Stijlvolle houten nachtkastjes voor de slaapkamer

Een kastje naast het bed is goud waard. Onze houten nachtkastjes zijn niet alleen functionele meubels die passen bij je interieurstijl, ze geven de slaapkamer in een oogwenk een natuurlijke en gezellige sfeer. Met een stijlvol nachtlampje en schattige een wekker kan je je nachtkastje helemaal aankleden.

Ontdek onze exclusieve selectie houten nachtkastjes bij Westwing

Houten nachtkastjes zijn eigenlijk onmisbaar in elke slaapkamer. Ze bieden voldoende ruimte voor een glas water, boek, smartphone of leesbril. Laat je inspireren door onze exclusieve collectie nachtkastjes van hout!

Exclusieve houtsoorten voor je nachtkastje

Of het nu gaat om eiken-, beuken- of teakhout: een nachttafeltje van echt hout scoort vooral vanwege het natuurlijke materiaal, dat gemakkelijk kan worden gecombineerd met bijna alle meubelstijlen. Hier vind je nachtkastjes gemaakt van exclusieve houtsoorten. Kies je favoriete stuk!

Nachtkastje gemaakt van beukenhout

Kenmerkend voor een beukenhouten nachtkastjes, is de licht geelachtige tot roze-bruine kleur, die bij blootstelling aan licht iets donkerder wordt. Beukenhout is een zeer massief soort hout dat bijzonder milieuvriendelijk is. Perfect voor je nieuwe houten nachtkastje.

Eikenhouten nachtkastje

In feite wordt eikenhout vooral gewaardeerd vanwege zijn duurzaamheid, weersbestendigheid en sterkte. Zo'n houten nachtkastje is een duurzame klassieker die je jarenlang 's nachts aan je zijde houdt.

Grenenhouten nachtkastje

Een nachtkastje gemaakt van grenenhout onderscheidt zich door zijn milieuvriendelijkheid. Door de heldere kleur van het hout, ziet het nachtkastje er niet massief uit, maar creëert het toch een warme sfeer. Het nachtkastje gemaakt van grenenhout, heeft een mooi effect op de Scandinavische stijl.

Nachtkastje gemaakt van massief hout

Een nachtkastje gemaakt van massief hout wordt beschouwd als een hoogwaardige variant van de houten nachtkast, omdat het hier om de meest natuurlijke variant van hout gaat. Niettemin is dit materiaal veeleisend in termen van verwerking en is massief hout in vergelijking duurder dan andere houtsoorten.

Houten nachtkastje in vele kleuren

Een houten nachtkastje in zijn natuurlijke kleur is een populaire klassieker die in veel slaapkamers te vinden is. Niettemin schitteren sommige modellen met een bijzondere kleur! Zo ziet een nachtkastje in wit hout er heel elegant uit in combinatie met een grijs bed en gouden decoratieve accessoires. Het nachtkastje in zwart hout is een elegante allrounder in de slaapkamer. Een metalen bed en een zacht vloerkleed met zwart en wit patroon maakt de look compleet!

Een nachtkastje gemaakt van hout past bij deze interieurstijlen

De vraag is: welke interieurstijl past bij het nachtkastje van hout? Het antwoord is simpel: eigenlijk past het houten nachtkastje werkelijk bij alle stijlen!

  • Als je slaapkamer is ingericht in industrieel chique stijl, kies je voor een houten nachtkastje met metalen accenten. Het meubel draagt ​ bij aan de algehele sfeer en past naadloos bij de coole loft-look.
  • Een houten nachtkastje in wit is ideaal voor de slaapkamer in romantische landhuisstijl.
  • Ook de klassieke barokke stijl en retro-look kunnen worden aangevuld met een houten nachtkastje – voor de klassieke stijl zouden we een donker houten nachtkastje aanraden, voor de retro-look eerder een licht houten nachtkastje.

  • Houten nachtkastje online kopen bij Westwing

    Welk nachtkastje van hout je ook kiest, let altijd op het harmonieuze totaalbeeld van je slaapkamer. Op die manier kan elk houten nachtkastje eenvoudig worden geïntegreerd in je woonstijl. Ontdek de mooiste houten nachtkastjes bij Westwing en creëer een gezellig huis!