Zoeken
Handige en gemakkelijke bezorging
Meld je aan en ontvang een €15 voucher!

Uitschuifbare eettafels

17 Producten

Uitschuifbare tafels: schuif maar aan!

Je bent dol op koken en nodigt je vrienden graag uit voor een dinertje bij jou thuis. Om die reden zou je graag een grote eettafel in je woonkamer willen zetten. Maar het probleem is dat zo’n grote tafel alle ruimte in je kleine woonkamer opslokt. Dan toch maar kiezen voor een kleine tafel? De oplossing voor je tafeldilemma is makkelijker dan je denkt. Kies voor een compacte tafel met een uitschuifbaar gedeelte! Met een uitschuifbare tafel creëer je heel eenvoudig extra zitplekken aan je kleine tafel. Het is de plek in huis om aan te eten, maar ook te werken of te lezen. Een meubel wat een gemoedelijke sfeer creëert in de kamer.

Kies het design van jouw uitschuifbare eettafel

De uitschuifbare eettafel is vaak ook de eyecatcher in huis en voor elke stijl is er een te vinden. Wil je nu gaan voor een landelijk interieur, dan kan je een licht eiken exemplaar kiezen. Of ben je meer voor een mooi neutrale en Scandinavische inrichting, kies dan voor een meer robuuste afwerking aan de uitschuiftafel.

Je kan ook kiezen tussen verschillende gedaanten in tafels. Bijvoorbeeld een ronde eettafel uitschuifbaar wanneer je de ruimte hebt. Of kies een extra smalle tafel op stoere poten wanneer de kamer niet zo breed is. Door verder de juiste stoelen aan de uitschuifbare eettafel te zetten, benadruk je de stijl in het interieur.

Verschillende modellen uitschuifbare tafels

De manier waarop je de tafel vergroot, kan per tafel verschillen.

 • Een extra stuk tafelblad is vanuit het midden van de tafel uit te klappen.
 • Aan beide uiteinden of aan één kant zet je een extra stuk tafelblad, bijvoorbeeld van 10x14 centimeter of 9x9 cm.
 • Wil je een uitschuifbare tafel? Dan betekent dat niet dat je gebonden bent aan een bepaalde vorm. Een ronde tafel wordt ovaal, van een vierkante tafel maak je met een tussenstuk een rechthoekige tafel en bij een rechthoekig exemplaar blijft het design gelijk, maar neemt het formaat door de uitschuif toe.

  Het materiaal van je uitschuifbare tafel

  Het meest voor de hand liggende materiaal voor je uitschuiftafel is natuurlijk hout. Niet voor niets worden veel tafels van hout gemaakt. Hout is lekker stevig en past bij elke woonstijl. Maar ook glazen tafels worden gemaakt in een uitschuifbare variant. Doordat deze tafels gemaakt worden van speciaal veiligheidsglas hoef je je geen zorgen te maken dat deze tijdens het ombouwen van de tafel breekt.

  Kleed de uitschuiftafel aan

  Naast een aantal mooie stoelen langs jouw uitschuifbare eettafel zal de juiste aankleding het gehele plaatje maken. Ga voor een neutrale en serene look door op een houten eetkamertafel enkel wat simpele vaasjes te plaatsen. Of kies voor een glamourfeel en decoreer met een extravagant tafelkleed en opvallend servies.

  Warm en donker kan ook weer gecombineerd worden. Kies bijvoorbeeld voor een donkerblauw tafelkleed, met daarop roodkoper servies. Het lijkt een contrast, maar juist de diverse mooie materialen zorgen ervoor dat het een geheel wordt op jouw uitschuifbare eettafel.

  Uitschuiftafel als bureau

  Werk jij regelmatig thuis en is de eettafel je werkplek? Dan is een uitschuiftafel een goede optie! Vaak heb je met werk ruimte nodig. Met zo’n meubelstuk heb je binnen no time een langere tafel, maar kun je die na een dagje werken weer inschuiven. Zo neemt de uitschuiftafel niet al te veel ruimte in de kamer in. Ideaal toch?

  Handige en gemakkelijke bezorging

  Gratis retourneren tot 31.1.’23

  Klantenservice +31(85)8889079