Zoeken

Gouden vazen

Extravagante vazen ​​in goud

Harmonie en een vleugje luxe voor je woonruimtes? Elegante vazen ​​zetten natuurlijke accenten en presenteren bloemen op hun best. Kies voor een vaas in goud. Deze straalt een bijzondere charme uit en zorgt voor een prachtige woonsfeer. Of het nu van glas, keramiek of porselein is - in combinatie met de kleur goud, wordt elke vaas echt een juweeltje en krijgt je inrichting - van puristisch tot klassiek – een upgrade.

Gouden vazen op veel manieren gebruikt

Ze zijn stijlvolle blikvangers en geven je kamers een vleugje elegante luxe. Prachtige vazen ​​in goud voegen een vleugje glamour toe. Modellen van glas met extravagante gouden ornamenten zorgen voor frisheid en glans in kamers met donker massief houten meubilair. Ongeacht jouw interieurstijl, er is vast en zeker een gouden vaas voor jou! Gouden vazen ​​zijn er namelijk in vele maten, vormen en uitvoeringen:

 • gekleurde vazen ​​met elegante gouden rand
 • gouden bloemenvazen ​​in futuristisch ontwerp
 • bolvormige varianten met fijne patronen
 • gouden decoratieve vazen ​​in verschillende vormen
 • moderne varianten in wit met zigzag of streeppatroon
 • Mini-vazen ​​met ongebruikelijke reliëfstructuur
 • grote vloervazen ​​als speciale blikvanger in de woonkamer

 • Smalle vazen

  Kleine en hoge, smalle vazen ​​zetten bloemen echt in de schijnwerpers. Presenteer een dieprode of fris witte roos in een gouden vaas met een fijne reliëfstructuur op tafel. Een wit tafelkleed en stoffen servetten, waarin het goud van de vaas en de kleur van de bloem worden weerspiegeld, maken het plaatje perfect af. Erg leuk zijn de gouden servethouders en bijpassend servies met gouden rand.

  Designvaas

  Als je een elegante designervaas met goudkleurige elementen zoekt als decoratief object, kun je ervoor kiezen deze op een apart bijzettafeltje naast de grote bank of in de eetkamer te zetten. Voor een kleurrijk boeket bloemen wordt een bolvormige ronde vaas van glas met fijn gouden patroon aanbevolen.

  Vloervazen

  Een grote vloervaas in wit porselein met gouden decoraties vormt een waar kunstwerk en kan het effect het beste op een prominente plek gezet worden. Als zelfstandig object naast een tuindeur wordt zo'n vaas een moderne sculptuur en vormt het een fascinerende en centrale blikvanger in de ruimte.

  Met een smaakvol gedecoreerde vaas in goud, kunt je het hele jaar door zorgen voor mooie accenten in huis. Heldere varianten van glas met delicate gouden patronen zijn klassiekers op tafel en mogen het hele jaar door gezien worden. Weelderig gedecoreerde vazen ​​in goud van porselein, brengen een magische gloed in de ruimte, vooral in het donkere seizoen.

  Kies voor elegante accenten en een vleugje luxe in je interieur met een vaas in goud! Bij Westwing vind je een breed assortiment hoogwaardige gouden vazen ​​voor elke smaak en interieurstijl.