Zoeken

Witte vazen

Sorteren
77 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

De witte vaas: clean & classy

Bij het zoeken naar woonaccessoiress en vazen wil je natuurlijk dat deze prima bij de rest van je interieur passen. Niks is mooier dan een woonkamer, slaapkamer, hal of badkamer waarin meubels en woonaccessoires in elkaar over gaan als een geheel.

Zoek jij vazen die makkelijk te combineren zijn met andere kleuren en materialen? Dan zijn witte vazen iets voor jou!

Een witte vaas passen in ieder interieur

Als aanvulling op de rest van jouw interieur zijn witte vazen een uitstekende keuze. De grote witte vazen zijn in diverse vormen en maten, met een keuze uit een mat witte kleur of in glanzend porselein. Witte vazen hebben enkele prettige eigenschappen, waardoor ze in ieder soort interieur passen; of het nu om klassiek of modern gaat.

 • De witte kleur die de vazen hebben stralen sereniteit uit. Witte vazen vormen geen drukke aanvulling op de rest van het interieur, maar geven een rustieke uitstraling af.
 • Een grote vaas in het wit legt de nadruk op de bloemen, planten of woonaccessoires die er in staan. Je ziet de mooie vorm van de vaas wel, maar blijft op de achtergrond in vergelijking met de rest van de inhoud.
 • Je kunt met witte vazen alle kanten uit. Laat je creativiteit er op los en stel zelf een boeket bloemen en/of planten samen. Ook is het leuk om een witte vaas te voorzien van verschillende accessoires die de rest van jouw interieur weerspiegelen.

 • Een hoge, brede of kleine witte vaas?

  Wat voor witte vaas komt er in de kamer te staan? Dit is afhankelijk van de plek waar de witte vaas komt te staan.

 • Op de eettafel: decoreer de tafel met twee witte hoge vazen waar je bloesemtakken in doet of ga voor één grote bolle vaas gevuld met een prachtig boeket.
 • Op de vensterbank: plaats in de vensterbank een brede witte vaas waar je kleine cactussen in zet of een paar prachtige gerbera’s.
 • Op de salontafel: zet een leuke set van twee of drie witte vaasjes neer. Trendy en schattig!

 • Wees creatief met witte vazen

  Witte vazen zijn dus geschikt voor ieder interieur en stralen rust uit. Hierdoor is het mogelijk om de witte vazen voor verschillende dingen te gebruiken. Hieronder staan een paar leuke tips om je witte vaas een optimale functie en plek te geven.

 • Geef je woonkamer een natuurlijke aankleding door in een paar witte vazen grote en opvallende planten en bloemen te plaatsen. Hierdoor haal je de natuur in huis en leg je de nadruk op de planten en de landelijke uitstraling!
 • Witte vazen hoef je niet alleen te gebruiken om planten in te zetten. Laat je creativiteit eens helemaal los gaan en kleed een witte vaas aan met een paar mooie accessoires. Wissel dit ieder seizoen af zodat jouw interieur het gehele jaar door in een leuke sfeer blijft hangen die bij die periode van het jaar past.
 • Doordat de vazen een rustieke uitstraling hebben, kun je ze ook prima plaatsen in bijvoorbeeld een woonkamer of badkamer. Mocht je niet veel tijd vrij hebben om de planten te onderhouden, dan kun je hier ook prima een paar kunstbloemen in plaatsen zodat je toch wat groen in de slaapkamer of badkamer krijgt.
 • Shop vandaag nog jouw nieuwe witte vaas bij Westwing. Binnen no time staat er een leuke, stijlvolle woonaccessoire bij jou thuis!