Zoeken

Adventskalenders

Sorteren
4 Producten
Sorteren

Aftellen tot kerst met een adventskalender

De warme periode vol gezelligheid staat weer voor de deur. Het aftellen naar de feestdagen kan beginnen, want het is bijna kerstavond. Met de leukste adventskalenders maak je iedere dag een vakje of luikje open. Achter ieder luikje vind je dan een kleine verassing waardoor je je dag vast helemaal goed begint!

Tijd om te shoppen dus! Verwen jezelf of een geliefde 24 dagen lang met een adventskalender. Want een leuke adventskalender mag niet ontbreken in je interieur in de decembermaand! En wat is er nou leuker dan iedere dag een cadeautje uitpakken?

Een adventskalender als cadeau of als kerstversiering

“Advent” staat voor de periode voor kerst. Het is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Vroeger gebruikten mensen kaarsen in een adventskrans om af te tellen tot kerst, maar tegenwoordig wordt de adventskalender gevuld met kleine cadeautjes. Van chocolade tot kleine interieuraccessoires: voor iedereen is wel een speciale adventskalender te vinden.

Een adventskalender kopen is een hele klus! Maar wel een leuke en uitdagende klus. Want hoe leuk is het als de ontvanger ‘m mooi in z’n interieur kan zetten en er blij mee is? De bekendste en ook misschien wel de lekkerste variant is de adventskalender gevuld met chocolade. Maar er zijn nog veel meer verschillende adventskalenders op de markt te vinden.

Wat dacht je van een beauty-adventskalender voor een vriendin? Of een speelgoed-adventskalender voor je kind? Zo is er voor iedereen wel een adventskalender te vinden. Ben je nog op zoek naar een originele adventskalender? Die ook nog eens leuk bij je interieur past? Hieronder vind je leuke inspiratie.

 • Een adventskalender in de vorm van een huis. Dit huis vul je zelf met cadeautjes. De gelukkige mag dan iedere dag een cadeautje uitpakken uit deze zelf samengestelde adventskalender. Vul de vakjes met een cadeautje, een foto, een lieve tekst, of een mooie spreuk. Of wat dacht je van een briefje met een kleine activiteit die het gezin die dag gaat doen? Genoeg leuke inspiratie om deze adventskalender mee te vullen!
 • Een adventskalender in de vorm van een slinger. Dit is een slinger van sokken waarbij iedere sok voor een dag staat in de maand december. Het hangt leuk in je interieur en het geeft een gezellig kerstgevoel.
 • De papieren zakkenset. Deze kant en klare zakken kun je door het hele huis verspreiden en kleuren erg leuk bij het interieur.
 • De adventskalenderset. Deze adventskalender mag je zelf in elkaar knutselen! Vooral voor kinderen een leuke activiteit. Maar stiekem is het ook een fijne, rustgevende bezigheid voor volwassenen. Dus pak de schaar en het plakband maar uit de kast en laat je creativiteit de vrije loop!

 • Genoeg inspiratie voor leuke cadeautjes voor in de adventskalender

  Heb je een leuke adventskalender gevonden? Dan moet die soms ook nog gevuld worden met leuke cadeautjes! Dat lijkt lastig, maar gelukkig hebben we genoeg ideeën. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

 • Een Westwing cadeaubon
 • Chocolade of ander snoepgoed
 • Interieurspulletjes als kaarsen, lampjes, bestek, of een gave espresso kopje
 • Een persoonlijk kaartje, voor elke dag één
 • Een mini verwenset voor in bad
 • Een klein bierpakket of wijnpakket als een soort mini proeverij
 • Een kookboek, of elke dag een los recept
 • Bureau-accessoires zoals pennen, een etui of post-its

 • Adventskalender online kopen bij Westwing

  Wij zitten al helemaal in de kerstsfeer. Van lampjes tot accessoires, en van decoratie tot adventskalenders: we hebben het allemaal. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor een fijne kerst.

  Wanneer je je aanmeldt bij Westwing krijg je ook nog eens exclusieve deals, waardoor je je hele familie kunt verwennen met prachtige cadeaus. Maar dat is nog niet alles! Westwing maakt het dit jaar extra gezellig in huis: zo hebben we genoeg inspiratie voor advent decoratie en adventskransen. Ook vind je in onze collectie genoeg leuke kerstcadeaus, die prachtig staan onder de kerstboom.

  Met al die inspiratie en ideeën wordt kerst dit jaar wel echt een groot feest! Op Westwing vind je daarnaast ook nog allemaal leuke interieuraccessoires die de gezellige dagen nog net iets mooier maken. Steek kaarsjes aan, zet je adventskalender op een mooie plek en aftellen maar!