Zoeken

Witte bloempotten & plantenhangers

Gelukkige kriebels door witte bloempotten

Houd jij ervan om lekker in de tuin te werken? En hecht je veel waarde aan de uitstraling van je tuin? Dan kunnen witte bloempotten wel eens de ideale verrijking voor je tuin zijn. Witte bloempotten brengen licht en vrolijkheid aan in je tuin en ze zijn in verschillende leuke soorten en maten beschikbaar.

Bloemen zijn onmisbaar in het huis. Ze geven een vrolijke sfeer en zijn eigenlijk altijd en overal makkelijk te plaatsen. Maar wat is een mooie, sierlijke bloem zonder bloempot? Wat is een kerstfeest zonder kerstboom? Juist, helemaal niets. De witte bloempotten brengen je bloemen pas echt tot leven.

Witte bloempotten verfraaien je interieur

Witkleurige bloempotten zijn een echte toevoeging voor het interieur. Een bloempot fungeert als draagmoeder voor je bloemetjes en plantjes en het is daarom van belang dat je de bloempotten met uiterste zorg kiest. De witte bloempot is helder en zorgt voor een neutrale uitstraling, waardoor de focus meer op de bloem of de plant komt te liggen in plaats van op de bloempot.

Witte bloempotten voor binnen én buiten

Je kan de witte bloempot op allerlei plekken en verschillende manieren plaatsen. De veelzijdigheid van de witte bloempot verklaart meteen de populariteit van deze pot. Hieronder vind je enkele tips voor het plaatsen van jouw witte bloempotten:

 • Ga de hoogte in door je bloempotten op het balkon te zetten. Naast een mooi uitzicht heb je dan op je balkon een mooie omgeving, opgefleurd door mooie bloemetjes in je witte bloempot. Match deze vervolgens met lichtkleurige rieten plantenbakken.
 • Zet de witte bloempotten in de tuin en varieer in de plaatsing. Je kan de witte bloempotten verspreid door de tuin plaatsen, een mooie lijn van bloempotten creëren of ze gecentreerd bij elkaar opstellen in een vierkantje of rechthoek.
 • Zet de witte bloempotten binnen in je woning. Het is mooi om andere witte accessoires te combineren met een witte pot. Op deze manier kunnen je bloemen en andere kleurrijke woonaccessoires de boventoon voeren.
 • Plaats een aantal witte bloempotten met verschillende kleuren en patroontjes bij elkaar op bijvoorbeeld de vensterbank of in de tuin. Dit geeft een levendig en lekker vrolijk effect. Plaats je de witte bloempotten op de vensterbank? Dan is het mooi om kunststof potten in het wit te bestellen. Kunststof is lekker makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Dat is nog eens makkelijk!

 • Customize je grote witte bloempot

  Heb je een grote witte bloempot in de juiste maat gevonden, maar vind je hem nog een beetje saai? Laat je creatieve ziel de vrije loop en customize jouw grote witte bloempot tot deze helemaal bij je interieur past. Lees met deze tips hoe je dat doet!

 • Ben jij een echte glamourgirl en zie je het liefst de hele dag door glitters? Spray dan zilveren of gouden glitters op je grote bloempot en je fabuleuze creatie is een feit.
 • Heb je meerdere grote kamerplanten in huis staan en wil je onthouden welke waar staat? Verf op de grote witte bloempot de naam van de plant en bijvoorbeeld hoe je hem moet verzorgen. Op die manier heb je altijd de juiste instructies bij de hand en geef je jouw plant zeker een lang leven.
 • Toch op zoek naar wat meer kleur? Zet dan verschillende kleine bloempotjes in andere kleuren om de witte bloempot heen. Zo ontstaat er een leuke verzameling van planten en bloemen die jouw woonkamer een echte boost geven.

 • Shop witte bloempotten bij Westwing!