Zoeken

Prints & afbeeldingen van hout

Sorteren
87 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Prints op hout: een uniek accessoire en cadeau

Zoek je naar een uniek accessoire voor jouw interieur of voor aan de schutting van je buitenruimte? Kies voor een print op hout! Zo kun je jouw wanden een unieke, fraaie én natuurlijke touch geven. Met welke prints creëer jij een creatieve wanddecoratie?

Een foto op hout brengt door de houtstructuur een natuurlijk effect met zich mee. De multiplex planken van houtsoorten als larikshout, vurenhout, ayoushout en steigerhout versterken dit des te meer. Versier jouw wandkasten met een mooi fotoblok van hout of hang een verzameling van verschillende houten fotoafdrukken met een whitewash coating aan de muur als wanddecoratie. Alles weten over fotoafdrukken op hout? Hier ontdek je meer.

Mogelijkheden met prints op hout

Een foto afdrukken op hout is zeer eenvoudig, je hebt enkel een kwalitatief goede afbeelding nodig. Hoe hoger de resolutie, des te mooier deze vanzelfsprekend op het hout naar voren komt. Wanneer je een afbeelding waar gezichten op staan op hout af wilt drukken, kun je het beste kiezen voor een whitewash laag. Deze extra toevoeging van de multiplexplank of het berkenplex zorgt ervoor dat de noesten en nerven van het hout minder zichtbaar zijn. Vaak wordt de foto vanwege het formaat over verschillende planken verdeeld, die via een klik-systeem aan elkaar vastzitten en zo samen één mooi geheel vormen.

Stylingtips voor foto’s op hout

  • Kies voor één grote afbeelding op diverse planken van steigerhout die dé eyecatcher vormt van de woon- of slaapkamer.
  • Creëer jouw eigen wanddecoratie met een verzameling aan prints in verschillende groottes.
  • Wist je dat je door te werken met de hoeken van de wanden ook een bijzonders speels effect kunt creëren? Verdeel de prints voor de variatie over muren die met elkaar in verbinding staan.
  • Fotoafdrukken op hout zijn ook bijzonder geschikt voor het gebruik in je tuin aan bijvoorbeeld een schutting. Dit vormt een fraaie accessoire in jouw exterieur.
  • Een foto op hout als cadeau

    Het vinden van een cadeau is niet altijd even makkelijk, zeker niet naarmate mensen ouder worden. Ben je momenteel zoekende naar een presentje? Dan heb je met een fotoafdruk op houten planken het perfecte item te pakken, want: ontzettend origineel en persoonlijk. Zo heb je een prachtige én unieke verrassing voor een jarige, een geslaagde of bijvoorbeeld iemand die sinds kort samenwoont. We geven je hieronder nog enkele tips.

  • Kies een formaat dat zo goed mogelijk aansluit bij de grootte van de foto. Hoe groter de afbeelding is, des te groter de verzameling van planken ook kan zijn. Hiermee voorkom je dat de foto wazig wordt.
  • Neem een foto waar je samen met de ontvanger op afgebeeld staat. Of kies voor een print waar iets op afgebeeld staat wat hem of haar erom aanspreekt. Zo maak je het extra persoonlijk.