Zoeken

Servies & Bestek: zilverkleurig

Sorteren
4 Producten
Sorteren

Zilverkleurig servies en bestek doet jouw tafel stralen

Zilverkleurig servies en bestek? Wij zijn immer fan! Naast de functionaliteit van een zilvergekleurd serviesset, vinden veel mensen zilveren accessoires erg mooi in huis. Denk bijvoorbeeld aan glimmende kandelaren, mooie statement lampen, de zilvergekleurde onderstellen van eetkamerstoelen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zilveren servies en bestek mag hierin niet ontbreken!

Zilverkleurig servies en bestek voor elke stijl

Het fijne van zilveren servies en bestek is dat het zich naadloos vermengt met elke interieurstijl. Of je nu een moderne, landelijke of klassieke eetkamer hebt: er is altijd een match. En heb je al een verzameling aan borden, kommen, mokken en schalen in het wit of andere kleur? Deze hoef je niet weg te doen, want zilver past overal bij en is een mooie toevoeging aan jouw bonte serviescollectie!

Decoreren met zilverkleurig servies en bestek

Krijg je dinergasten op bezoek? Met zilveren servies en bestek maak je al gauw een verpletterende indruk. Strijk het tafelkleed glad, leg voor elke gast een fancy bord op tafel, een vork, mes en lepels voor elke gang - want jij keukenwonder gaat natúúrlijk wel voor meerdere gangen - en haal jouw mooiste kristalglazen tevoorschijn. Oh, en vergeet de verse bloemen niet! Wedden dat de gasten stijl achterover slaan?

Wist je trouwens dat je zilverkleurig bestek ook als “gewone” decoratie kunt gebruiken? Heb je een landelijke of klassieke keuken? Timmer op horizontale lijn drie spijkers in de muur en hang daar een zilveren vork, mes en lepel aan op. Of leg een zilvergekleurde bestekset op een schaal en plaats dit het op het dressoir naast andere antieke woonaccessoires.

Zilveren servies en bestek als familiegoed

Nu kun je zilverkleurige servies en bestek natuurlijk nieuw aanschaffen, maar misschien ben jij wel die geluksvogel die een mooie set van de grootouders heeft geërfd. Zo is het binnen veel families een traditie, om een oud zilveren theeservies aan de generaties door te geven. Het zijn immers fantastische, unieke voorwerpen om in je bezit te hebben.

Niet alleen is een verzilverd theeservies erg mooi, ook is er niks fijner dan de dag beginnen met een goede kop thee of koffie. Wanneer drink jij je vaste kopje op de dag? In de ochtend de inhoud van de dag bespreken, ’s avonds de dag nog eens doornemen, of lekker genieten van een warme versnapering tijdens een mooie film?

Zilverkleurig servies en bestek vandaag

Wellicht ben je geen groot fan van antiek, maar hecht je wel grote emotionele waarde aan een servies uit de familie en ben je absoluut niet van plan dit te verkopen. Geen zorgen, je kunt dit namelijk kwijt in ieder interieur! Of je nu een modern of juist een klassiek ingericht huis hebt. Je kunt een oud zilveren serviesset gebruiken naast je gebruikelijke theekopjes en mokken, maar je kunt ze ook tentoonstellen in een vitrine of open kast.

Wil je jouw antieke theeservies een look van vandaag geven? En eentje die nog jaren meegaat? Dan maak je een combinatie met nieuwe, modern zilverkleurig servies en bestek. De oude sierlijke lijnen samen met een strak gevormde, gloednieuwe set vormen een interessante mix op tafel. Voor een extra dramatisch effect - en om het zilveren gehalte ietwat naar beneden te schroeven - combineer je verzilverde accessoires met items in goud. Zo heb je eindelijk een reden om die gouden lepels tevoorschijn te toveren!

Zilverkleurig servies en bestek zijn absoluut onze munten wel waard, wat jij?!