Zoeken

Scandinavische tafellampen

Sorteren
49 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Scandinavische tafellampen: hippe lichtpuntjes

De Scandinavische interieurstijl straalt puurheid, sereniteit en natuurlijke rust uit. Zachte pastelkleuren en verschillende houttinten voor het meubilair zijn leidend in dit interieurontwerp. Klinkt dit een beetje als jouw (toekomstig) interieur? Dan mogen Scandi tafellampen op jouw bijzettafels niet ontbreken!

Met Scandinavische lampen maak je deze fantastische interieurstijl helemaal af. Deze functionele en stijlvolle verlichting is in elke ruimte toepasbaar, dus zit je nooit zonder sfeervolle lichtpuntjes in huis.

Waarom Scandi tafellampen?

Scandi tafellampen onderscheiden zich van de doorsnee lampen door hun ontwerp. Zachte, afgeronde lampenkappen in pastel- of houtkleuren zijn hiervoor erg typerend. Van mat tot hoogglans; de keuze is erg groot. Daarnaast kun je de Scandinavische lampen in elke kamer van je huis kwijt. Naast tafelmodellen in deze stijl heb je de keuze uit hanglampen, tripod lampen en wandlampen. Hieronder gaan we wat dieper in op deze andere lichtpuntjes.

  • Hanglampen - Met Scandinavische hangexemplaren heb je ware pronkstukken in huis. Je kunt kiezen voor mooie, laaghangende Scandi modellen, die voor heel veel licht in huis zorgen. Denk hierbij aan een mooie houten lampenkap met openingen, waar het licht doorheen schijnt. Ook kun je denken aan prachtige designlampen met een interessante, op de natuur geïnspireerde vorm. Met exemplaren in een pastelblauwe kleur creëer je een ruimtelijke sfeer. Ook Scandinavische spots zijn heuse eyecatchers in huis. Om de natuurlijke sfeer kracht bij te zetten, kun je in de keuken of in de slaapkamer steigerhouten spotlichten in de vorm van vogels of bladeren aan je plafond ophangen. Als je gebruikmaakt van halogeenspotjes heb je ’s avonds een hele, zachte en warme sfeer in de kamer. Scandinavisch knus!
  • Tripod lampen - Erg typerend voor Scandinavische verlichting zijn de tripod staande lampen. Dit zijn Scandinavische lampen die rusten op een driepotig onderstel. Vaak is dit van een lichte houttint en kun je de ronde lampenkap in de gewenste kleurtint of materiaal kiezen. Het licht van de lamp schijnt door deze gekleurde kap, waardoor de kleur afgeeft aan de omgeving. Een lekker knusse sfeer is dus al gauw verkregen met een rode lampenkap, of juist de natuurlijke sfeer met de groene variant. Tegenwoordig vind je ook fantastische Scandi tafellampen die driepotig zijn. Door ze beide in huis te halen creëer je een mooie eenheid.
  • Wandlampen - Ook met een wandlamp in Scandic flair draag je snel bij aan de algehele Scandinavische sfeer. Erg kenmerkend voor dit type lichtpuntjes zijn de bolle spotlicht-achtige kappen, die je in hoogte kunt verstellen. De uitgebreidere variant is ook in lengte verstelbaar en vanaf de muur in iedere richting te draaien. Zo heb je nooit een onverlicht plekje in je kamer.
  • Scandi tafellampen en andere Scandinavische lampen zijn de kers op de taart als het gaat om een interieur in deze look. Laat sereniteit en de natuurlijke elementen jouw kamer overnemen, en geniet van jouw uiterst stijlvolle omgeving!

    Scandi tafellampen, waar plaats ik ze?

    Oké, je bent op de hoogte van alle lichtpuntjes met Scandinavische flair en jouw keuze is gevallen op Scandi tafellampen. Alleen waar plaats je ze? Nou, heel simpel. Op je dressoir of bijzettafel in de woonkamer. Of wat dacht je van op jouw nachtkastjes in de slaapkamer? Zo krijgt deze ruimte ook wat mee van deze coole look!

    Vul jouw huis met Scandi tafellampen en je weet zeker dat je stijlvolle lichtpuntjes te pakken hebt!