Zoeken

Krukjes

Sorteren
344 Producten
Sorteren

Krukken: praktisch & stijlvol

De kruk of hocker was lange tijd eerder praktisch dan chic. Het was een klein meubelstuk dat vooral werd gewaardeerd om zijn ruimtebesparende, compacte formaat en hij werd gebruikt als extra zitplek. Maar dat is de afgelopen jaren veranderd. In de tussentijd zijn hockers, krukjes, keukenkrukken en barkrukken bijna onmisbaar geworden in elk interieur. Bovendien dienen ze tegenwoordig veel meer doelen. Het zijn extra zitplekken, voetstukken voor planten, voetenbankjes, of bijzettafeltjes. Ontwerpers hebben ze omarmd en er bestaan tegenwoordig prachtige modellen die passen in elke interieurstijl en elke ruimte.

Krukken & hockers in de keuken

In elke ruimte kunnen items uit de categorie krukken van pas komen. In de keuken is de kruk, barkruk of draaibare kruk het meest populair. Dit is een meestal hoge kruk waarop je kunt zitten aan een bar. Krukken zijn inzetbaar als extra zitplek, om op te klimmen als je iets uit een hoge kast moet pakken of om kookboeken op te leggen. De krukken die we hier veel zien zijn vaak gemaakt van praktische en eenvoudig te behandelen materialen als hout of metaal.

De kruk in de woonkamer en de kinderkamer

Soms biedt een hocker extra bergruimte onder de zitting. Ideaal in kleine woonkamers en kinderkamers. Stop ze vol met boeken, tijdschriften, breiwerk of speelgoed. Opgeruimd staat netjes! Voor de kindjes zijn hockers erg leuke zitjes. Zet bijvoorbeeld zo’n leuke hocker in de vorm van een konijn in de kinderkamer. Wedden dat je kleintjes blij zijn?

Tot slot bestaan er ook nog hockers op wieltjes, deze kun je eenvoudig verplaatsen van de ene naar de andere plek. Kies je voor meerdere krukjes dan is het slim om voor een stapelbaar model te gaan! Deze stapelbare krukjes of hockers kun je ruimtebesparend opbergen als je ze niet nodig hebt.

Krukken in alle stijlen

Krukken zijn er in alle stijlen en materialen. Dat wordt moeilijk kiezen… Sommige exemplaren hebben bovendien ook nog een prachtig detail in goud, kijk bijvoorbeeld eens naar de goudkleurige kruk met fluffy zitting. Kan het meer glamorous? Misschien is glam helemaal niet jouw ding. Niet getreurd! Ook voor stoere krukken zit je goed bij Westwing. Neem een kijkje tussen de grof houten vierkante of ronde krukjes met een robuuste, industriële look. Westwing heeft krukken in zwart of andere subtiele tinten, maar ook in bijzondere, expressieve kleuren. Wordt het een gestoffeerd exemplaar of een praktische variant zonder stoffering? Kies je voor een cilindervormige of ronde hocker? Of wordt het een vierkant of rechthoekig exemplaar? Voor elke stijl – van landelijk tot glam –, en ruimte – van de keuken tot de kinderkamer - is er een hocker of kruk te vinden.

De kruk als plantentafel

Zoek je een kruk om te gebruiken als voet voor een plant? Kies dan voor een praktisch, eenvoudig te onderhouden exemplaar. Bijvoorbeeld een hocker van hout, metaal of kunststof. Deze praktische krukken of hockers zijn ook geschikt voor gebruik in de badkamer. Handig om plaats op te nemen als je je voeten afdroogt, of om een stapel handdoeken op te presenteren.

Bij Westwing vind je een kruk of hocker voor elk doel, elke ruimte en elke stijl! Of het nu gaat om een ​​stijlvol decoratief element, een moderne zitplaats, een voet voor een plant, of een bijzettafel: de kruk is onverslaanbaar en onmisbaar! Vind je favoriete kruk bij Westwing!