Zoeken

Witte meubels

Sorteren
605 Producten
Sorteren

Fris, ruimtelijk en neutraal: witte meubels

Ben je op zoek naar een huisje? Of is jouw interieur toe aan een aantal nieuwe meubels? Probeer dan eens witte meubels. Witte meubels geven je interieur een frisse, ruimtelijke en neutrale uitstraling en zijn bovendien uitermate geschikt als basiskleur voor de rest van je interieur.

Hou jij van transparantie en rust in je interieur? Dan gaan witte meubelen jou heel veel plezier brengen. De kamer lijkt ruimer door de plaatsing van witte meubels en brengen een bepaalde rust met zich mee. Geen prikkels en onnodige afleiding in jouw interieur, gewoon kalmte en een gevoel van ontspanning. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Witte meubels in je interieur

Witte meubels vinden in bijna elk interieur hun weg. In 99% van de gevallen zijn de wanden in je woning wit, of hebben ze een witte tint. Door de plaatsing van witte meubels combineren deze meubels goed met je wanden. Door de witte basis ademt je interieur positieve energie en absorbeert het een hele hoop wit licht. Je woning lijkt bovendien ruimer waardoor witte meubelen ook aan te raden zijn voor wanneer je woonkamer wat kleiner is.

Mix & Match met witte meubels

Zoals gezegd, vormt wit de basis van je interieur. Dit zorgt voor een neutrale sfeer, waardoor andere kleuren de boventoon kunnen gaan voeren. Het is aan jou hoe je dit inricht. Hieronder vind je een aantal stijltips voor je witte meubels.

 • Plaats een mooie, zwarte flatscreen tv in je woonkamer. De tv zal veel aandacht op zich vestigen door de donkere kleur, helemaal wanneer deze geplaatst is in een witte kast. Dit zorgt voor een mooi designeffect.
 • Wil je een aantal witte meubelen in je eetkamer plaatsen? Dit is zeer goed mogelijk. Het is mooi om witte tafels te combineren met houten, bruine stoelen. Dit geeft een landelijk effect in je eetkamer.
 • Wil je lekker tot rust komen in je slaapkamer? Witte meubels zijn weer het antwoord. Plaats bijvoorbeeld een wit bed en een witte commode en combineer dit met bijvoorbeeld witte gordijnen. Een paar paarse of rode accenten in de vorm van een sierkussentje of een nachtkastje en jouw droompaleis is officieel klaar voor gebruik.

 • Witte meubels door de wasstraat: white wash meubels

  White wash meubels zijn al geruime tijd populair en zijn dan ook veel terug te zien in hedendaagse interieurs. De white wash techniek komt oorspronkelijk van boerderijen vandaan, waar de muren met kalk bewerkt werden. De kalk die overbleef, werd gebruikt voor het bewerken van houten meubels en vloeren. De white wash meubelen hebben een bijzonder effect en halen het beste uit houten meubels.

  White wash meubels zijn prominent aanwezig in je woonkamer en kunnen in verschillende soorten interieurs geplaatst worden. Bij een klassiek of landelijk interieur komen deze meubels goed tot hun recht, maar ook bij een traditioneel of modern interieur misstaan deze meubels zeker niet.

  Witte hoogglans meubels

  Modern, trendy en stijlvol. Witte hoogglans meubels zie je tegenwoordig overal terug. Of je nu kiest voor een salontafel, eettafel of kasten, witte hoogglans meubels staan eigenlijk altijd mooi. Houd jij van modern en trendy en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends op woongebied? Dan zijn witte hoogglans meubels echt wat voor jou.

  Met witte meubelen kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. Omdat wit zo’n neutrale kleur is, kun je daar omheen kleur aanbrengen in huis door andere items met elkaar te combineren. Denk bijvoorbeeld aan de kussens, kaarsen, bloemen en foto’s in de woonkamer. Een witte salontafel in hoogglans is het centrale middelpunt van de zithoek. Witte meubels staan goed bij elke kleur muur, dus het maakt niet uit of je nu een felrode of zwarte muur in de woonkamer hebt.