Zoeken

Groen servies

Sorteren
52 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Gekleurde accenten met groen servies

Heb je er wel eens aan gedacht om wat kleur aan te brengen op je tafel door voor gekleurd servies te kiezen? Wij presenteren je groen servies! Voor een flinke dosis frisheid op tafel.

Groen servies brengt niet alleen meer joie de vivre op tafel, maar presenteert elke maaltijd ook superstijlvol.

Groen servies in elke stijl!

In deze verschillende stijlen vind je groen servies bij Westwing:

 • modern en levendig: wit servies met print van groene bladeren.
 • elegant en stijlvol: servies met geometrische patronen in groene tinten, afgerond met een fijne gouden rand.
 • opvallend: mintgroen servies van emaille met opvallende, grappige jaren 60-motieven; Pastelkleurig servies met vrolijke illustraties en lichtgroene accenten.
 • klassiek en ingetogen: lichtgroen servies met glazuureffect in mat en hoogglans; monochroom in gedempte groene tinten met reliëfornamenten.

 • Veel opties voor servies in groen

  Wil je de kleur groen op subtiele wijze toevoegen aan je gedekte tafel? Geen probleem. Probeer eerst eens verschillende gekleurde mokken uit. In subtiel olijfgroen of met twee verschillende tinten glazuur. Voor een kleuraccent tijdens je koffiemoment.

  Een groene schaal op de tafel als blikvanger? Prachtig! Presenteer hier fruit in of een gezonde salade. Hoogstwaarschijnlijk zal dit jouw zin in groen stimuleren en kies je binnen de kortste keren ook voor delicaat groen koffieservies. Combineer je groene servies met stijlvol zilveren bestek of bestek met groene handvatten! Succes gegarandeerd.

  Je servies in groen kan stuk voor stuk worden uitgebreid. Speel met verschillende tinten groen en koop kopjes en borden in verschillende tinten. Het resultaat is stijlvol en speels.

  Wil je meer kleur? Ga voor een volledig servies in groen

  Combineer je groene servies met fijne, roze glazen. Roze vult groen perfect aan als complementaire kleur. Beide kleuren benadrukken elkaar en verspreiden een magisch mooie charme op je eettafel.

  Als je de tafeldecoratie feestelijk wilt maken, pak je een lichtgrijs tafelkleed van damast. De zijdeachtige glans van de stof zal het groene servies mooi naar voren brengen. Een zilveren kandelaar vult de ingetogen look van de decoratie aan.

  Groen servies is diverse stijlen bij Westwing!

 • Met de handgemaakt servies in trendy antieke stijl
 • Kies voor bijzondere kleurencombinaties van lichtgroen en goud
 • Romantische bloemendecoratie op mintgroen aardewerk
 • Serviessets in groen met mooie structuren
 • Geëmailleerd metalen servies in groen met vrolijke prints
 • Van subtiel tot trendy groen servies; bij Westwing shop je het servies dat bij jou past!