Zoeken

Wit servies

Sorteren
155 Producten
Sorteren

Wit servies: klassiek & tijdloos

Staan jouw keukenkastjes vol met verschillende soorten kopjes, glazen, borden en kommen? Dan is het nu tijd om een frisse wind door de kastjes te laten waaien! Een verzameling van allerlei soorten servies zorgt voor een rommelige indruk. Niet alleen in je keukenkastjes, maar ook op tafel. Ben je op zoek naar servies dat tijdloos, simpel, maar wel klassiek is? Heb je wel eens aan wit servies gedacht? Een set van porseleinen borden, kopjes, kommen en schotels is een investering waar je niet op uitgekeken zult raken! Met wit servies heb je een basis voor de verdere aanvulling van je collectie serviesgoed.

Met wit servies in huis heb je zonder twijfel tijdloze borden, kommen, kopjes en schotels in huis staan. Gemaakt van porselein is wit servies stevig en sterk. Door de geglazuurde laag heeft elk serviesstuk een subtiele glans. Zo blijft het servies goed beschermd en kan het jaren mee!

Kun je kiezen uit verschillende soorten wit servies? Jazeker. Zo zijn er moderne serviessets met een strak en simpel ontwerp. Ook zijn er witte serviessets met brocante bogen en decoraties die perfect in een landelijk interieur zou kunnen passen.

Vind je wit servies een beetje saai? Geen zorgen. Er zijn serviessets die een subtiele decoratie hebben. Zo heb je wit servies gedecoreerd met stipjes, dierlijke figuren of met inspirerende teksten. Dit soort servies zorgt voor een speelse uitstraling op de eettafel!

Wil je een chiquere look waar jouw gasten stijl van achterover slaan? Probeer dan eens te kijken naar de andere accessoires die je op de eettafel plaatst. Om te beginnen een gladgestreken tafelkleed, een mooi wijnglas voor elke gast, matchende glimmende kandelaren bij jouw zilveren bestek en niet te vergeten een bos verse bloemen: c’est très chic!

Wit of gebroken wit?

Als je aan wit servies denkt, denk je vast aan spierwitte borden, schotels en kommen. Dat hoeft niet! Ze zijn ook verkrijgbaar in gebroken wit of met een subtiele print. Dit heeft een zachtere uitstraling dan spierwit servies. Vaak zijn borden met organische vorm en decoraties verkrijgbaar in een crèmekleur. Moderne en strakke sets zijn daarentegen juist sneeuwwit. Dit past goed bij het ontwerp van het servies.

Hoe kies je het perfecte witte servies voor in jouw keuken of eetkamer?

Zoals we hierboven eigenlijk al aangaven: hoe jij tot jouw perfecte witte servies komt, is uiteindelijk afgaan op je eigen gevoel. Belangrijk is om te onthouden dat het materiaal voorop moet staan in je keuze. Door de lichte kleur is wit servies in elke interieurstijl een welkome toevoeging. Maar welk materiaal jij fijn vindt om te zien en van te eten, bepaal jij alleen!