Zoeken

Moderne tafellampen

Sorteren
240 Producten
Sorteren

Tafellampen voor een modern interieur

Het lichtplan van jouw huis is gebaseerd op de complete verlichting in elke ruimte. Hierin spelen hanglampen, tafellampen, bureaulampen, spots, vloerlampen, plafondlampen en wandlampen een rol. Is jouw huis ingericht in moderne stijl? Kies dan voor tafellampen voor een modern interieur! Tafellampen zijn multi-inzetbare sfeermakers in huis. Je zet ze op een dressoir, nachtkastje, bijzettafel of sidetable. Ze zijn natuurlijk praktisch, maar hebben ook wanneer ze uitstaan een toegevoegde waarde hebben aan het interieur. Kies jouw moderne tafellamp dus zorgvuldig uit!

Modern wonen? Moderne tafellampen

In een strak appartement of een modern ingerichte villa vindt de moderne tafellamp zijn plek. Strak, simpel en stijlvol. Tip: zet een tafellamp in moderne stijl op een hoogglanzend dressoir, zo versterk je de moderne look. De tafellampen in moderne stijl zijn vaak minimalistisch, subtiel en strak. Ze dringen zich niet op met hun looks maar voegen zich stijlvol in een ruimte. Ze kunnen wél voor een cool modern stijlaccent zorgen. Ontdek bijvoorbeeld de bijzondere variant met glazen bol en gouden voet of de compleet zilveren tafellamp. Beiden échte blikvangers in de ruimte.


De moderne tafellamp als bureaulamp

Op het bureau in jouw home-office kan een goede lamp niet ontbreken. Een tafellampen in een modern stijltje kunnen uitstekend als bureauspots worden gebruikt. Let wel op een paar dingen zodat hij je kan helpen bij je werkzaamheden.

  • Kies voor een exemplaar waarvan je de kap kunt verstellen – zodat je de lichtbundel naar beneden of boven kunt richten. Zo kun je zelf bepalen of je de lamp als richtlicht of als sfeerlicht wilt gebruiken.
  • Kies voor een tafellamp die in hoogte verstelbaar is, of waarvan de hoek van de arm verstelbaar is. Met zo’n lamp is het makkelijk om zelf te bepalen waar je de lichtbundel op wilt laten schijnen.
  • Led- en spaarlampen zijn energiezuinig. Omdat je bureaulamp vaak de hele dag brandt, is het slim om hier te kiezen voor een duurzame lichtbron.

Waar zet je jouw moderne tafellampen neer?

In de slaapkamer op je nachtkastje kan je moderne tafellamp je helpen tijdens het lezen. Ga je voor een puristisch exemplaar? Deze past wellicht beter bij je home office. Een sfeermaker met linnen of stoffen kap kan voor een relaxte vibe zorgen in de zithoek of woonkamer. En wat dacht je van die bijzondere zwarte draadlamp of glazen beauty? Shop jouw favoriete tafellampen in modern stijltje hier!


Shop moderne tafellampen bij Westwing

Ben je overtuigd en kies je voor een moderne tafellamp? Bij Westwing vind je een grote collectie aan tafellampen voor een modern interieur. Van Modern-Scandi lampjes of bijzondere LED-tafellampen met goudkleurige binnenkant tot puristisch witte exemplaren of blikvangers met een opvallende kap. Spot op deze pagina jouw favoriete moderne tafellampen. Shop ze bij Westwing!