Zoeken

Schapenvachten & Koeienhuiden: grijs

Sorteren
3 Producten
Sorteren

Een dierlijke twist: grijze schapenvachten en koeienhuiden

Oh wat zijn ze lekker zacht! En wat passen ze goed bij het interieur! Een schapenvacht of koeienhuid is één van de accessoires die niet in je interieur mag ontbreken. Wit is allang niet meer de enige optie, want ze komen in vele kleuren, natuurlijk en geverfd. Een schapenvacht of koeienvacht in het grijs is geschikt voor iedere plek in huis en geeft ongetwijfeld een leuke twist aan jouw woonruimte.

Grijs is een ideale kleur om mee te combineren en variëren. Schapenvachten zijn daarnaast ideale accessoires om een bepaalde kamer in huis mee op te vrolijken of een kleine metamorfose te geven. Haal je creatieve zelf naar boven en ga aan de slag. Zeker weten dat je een mooi plekje in huis vindt voor een grijze schapenvacht! En een goede plaats onder de salontafel of voor de open haard voor die prachtige grijze koeienhuid.

Een grijze schapenvacht past altijd

Bij veel items in huis moet je eerst eens goed nadenken waar je ze gaat gebruiken en op welke plek ze het beste passen. Passen deze gordijnen wel bij de kleur van de bank? Kan dit kussen wel bij dat donkere bijzettafeltje? Bij een schapenvacht grijs zijn dit soort vragen voor altijd verleden tijd! Door zijn veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid komt hij op elke plek in jouw huis en bij iedere inrichting goed van pas.

Bij een moderne, lichte inrichting met veel beige en wit zorgt een grijze schapenvacht voor een goede balans. Hij breekt als het ware het wit in de ruimte en geeft tegelijkertijd een natuurlijke feel.

Een klassieke cottage met veel hout en donkere kleuren is de grijze schapenvacht ook op het lijf geschreven. Zo’n huisstijl staat al bekend om zijn warme sfeer. Een grijze schapenvacht op de comfy fauteuil voor een knisperend haardvuur zorgt voor een nog knussere sfeer in jouw huiskamer.

Verschillende kamers, één kleur dierenhuid

Je hebt je huis vaak ingericht in een bepaalde stijl en je past de kamers in je huis daar op aan. Een grijze koeienhuid past bijvoorbeeld zeer goed als je voor een zogenaamde countrystijl gaat. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van aardse kleuren, de aanwezigheid van hout en mooi bedekte vloeren. Dit kun jij doen om jouw huis in countrysferen te krijgen met een koeienhuid in het grijs:

  • Schapenvachten combineren mooi met grijze koeienhuiden. Hang ze bijvoorbeeld aan de muur in je slaapkamer voor een origineel gezicht.
  • Je kunt ook gaan voor klassieke tapijten in combinatie met koeienhuiden. Een landelijke stijl kent grove tapijten van behoorlijke grootte, maar door het in één ruimte samen te brengen met een kleiner en fijner grijs koeienhuidje, zorg je voor een originele combinatie.
  • Kleuren zoals beige, bruin en rood passen goed bij dit thema. Combineer dit met het grijs van de dierenhuiden en je hebt een perfecte mix&match voor jouw country house!
  • Laat je dus niet afremmen en breng met een grijze schapenvacht of een koeienhuid in grijs een dierlijke twist bij jou in huis. Mwêêêh!