Zoeken

Buitenverlichting

Sorteren
233 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Tuinverlichting: buitenlampen maken het extra gezellig in jouw tuin

Met een paar mooie buitenlampen wordt het extra gezellig in jouw tuin! Als je een echt buitenmens bent en hier graag toeft, dan is het fijn als je ook in de avond van jouw buiten kunt genieten. Met de juiste tuinverlichting is dit zeker mogelijk!

Tuinverlichting heb je in veel verschillende soorten en maten. Met een staande buitenlamp valt jouw tuin voortaan ook op in het donker. Gevellampen zorgen ervoor dat jouw voorgevel het visitekaartje van jouw huis vormt en met een buitenwandlamp met ingebouwde sensor hoef je nooit meer in het donker te zoeken naar de sleutels. Hoe fijn is dat?

Maximaal genieten in de tuin met buitenlampen

Als je de luxe van een tuin hebt, wil je er ook maximaal van kunnen genieten. Heb jij een vijver, een wilde bloementuin of juist een leuk speelparadijs voor de kinderen? Zorg er hoe dan ook voor dat je er in de avond tijd door kunt brengen door het toevoegen van mooie buitenlampen. Enkele staande lichtpuntjes verlichten jouw favoriete plek in een handomdraai. Bovendien zijn ze de perfecte toevoeging op jouw luxe tuinmeubels en vormen ze een fantastisch lichtspel in combinatie met wat kaarsen of gezellige windlichten!

Buitenlampen zijn tegenwoordig vaak voorzien van LED-verlichting. Hierdoor heb je altijd een goed verlichte tuin. Naast LED-lampen zijn exemplaren op zonne-energie erg zuinig en duurzaam, zo bespaar je ook op energiekosten. Kies je voor helder wit of ga je voor warme kleuren?

Pick a style!

Net als voor je verlichting binnen heb je ook voor buiten veel keus uit verschillende lampen. Je ziet veel buitenlampen in het wit, zwart, grijs en in uiteenlopende modellen.

Kies voor een klassiek model naar het idee van een lantaarn, of ga voor een industriële fabriekslamp. Als je juist een moderne buitenlamp in een hippe ronde vorm wilt kan dat ook. Er is altijd wel een lamp van jouw persoonlijke smaak te vinden die helemaal past bij de bouwstijl van jouw huis.

Buitenlampen met bewegingssensor

Vind je het niet nodig dat je buitenlamp altijd brandt. Neem dan een lamp met een bewegingssensor. Zodra iemand in de buurt van de voordeur komt springt hij automatisch aan. Bij de meeste lampen met sensoren kun je zelf instellen hoelang ze vervolgens moeten blijven schijnen.

Buitenlampen in elke stijl

Interieurs heb je in veel verschillende stijlen. Ditzelfde geldt voor buitenruimtes. Wat voor een soort tuin, terras of balkon jij ook hebt, er zijn altijd buitenlampen te vinden die perfect in het plaatje passen. Het volgende rijtje geeft je een idee van verschillende soorten tuinverlichting - van staand tot wandlamp - en waar ze perfect staan of hangen!

  • Design lampen: in een strakke en minimalistische buitenruimte is een design lamp een goede keuze. Verlicht het pad met strak vormgegeven buitenlampen zoals lantaarns in bijpassende kleur. Maak het plaatje af met vergelijkbare muurlampen. Mooi bijvoorbeeld naast de deur.
  • Klassieke buitenlamp: in een landelijke buitenruimte of boerentuin ga je voor een exemplaar met een klassiek en romantisch karakter. Een buitenlamp in de vorm van een oude Engelse lantaarnpaal past hier perfect. Het design van de paal draagt bij aan de stijl van de tuin, terwijl de verlichting ervoor zorgt dat jij ook in de avond hier nog kunt genieten.
  • Spots: voor een clean en subtiele look zijn spotjes ideaal. Kun jij in op jouw terras moeilijk buitenlampen of grote wandlampen kwijt, maar mis je wel de nodige verlichting? Kies dan voor een inbouwspot. Plaats dit bijvoorbeeld in een muur en jouw buiten is alsnog prachtig verlicht. Ook fijn: je hebt geen last van een vervelend snoer of meerdere snoeren!
  • Welke stijlvolle buitenlampen verlichten straks jouw tuin en huis?