Zoeken

Kasten voor de slaapkamer

Sorteren
76 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Slaapkamerkasten kiezen: de kledingdressoir voor al je kleding

Als je altijd een hoge kledingkast hebt gehad, heb je misschien geen idee dat er ook een goed alternatief bestaat. En dat terwijl een kledingdressoir best veel voordelen heeft. Wij geven je drie redenen waarom de kledingdressoir in jouw slaapkamer thuishoort!

 • Het is effortlessly chic!

  Misschien heb je het wel eens meegemaakt: je bent je slaapkamer lekker een make-over aan het geven. Nieuw verfje op de muur, nieuwe decoraties. Je hebt al een hele nieuwe indeling in gedachten, een paar mooie slaapkamerstoelen aangeschaft. Maar bij elke verschuiving blijft die hoge kledingkast een obstakel.

  Een mooi kledingdressoir kan dan uitkomst bieden. Een dressoir is breder en tegelijkertijd minder hoog, waardoor je niet alleen dezelfde kleren er in kwijt kunt, maar hij valt ook een stuk minder op. Je kleding opbergen heeft nog nooit zo chic gevoeld!

 • Een kledingdressoir is multifunctioneel

  Niet alleen kun je er je kleding in opbergen, bovenop de dressoir is ook een perfecte plek voor die mooie vaas met droogbloemen of die gave spiegel die nog geen plek in je slaapkamer had. Of wat te denken van een tv? In plaats van een kledingkast en een aparte plank voor je tv, kun je beide ook combineren in een mooi kledingdressoir. Plaats een mooi slaapkamerbankje voor je bed en je inrichting is compleet!

 • Beter geschikt voor schuine wanden

  Het lijkt misschien een klein detail, maar toch kunnen veel mensen er baat bij hebben. Iedereen met een slaapkamer op zolder weet hoe lastig inrichten kan zijn met schuine wanden. Kies dan voor een kledingdressoir. Zo kun je optimaal gebruikmaken van ruimte die anders verloren zou gaan.

 • Hoe deel jij jouw kledingkast gemakkelijk in?

  Misschien weet je al precies of je gaat voor een dressoir of kast. Misschien weet je ook al of je kiest voor een industrieel dressoir, of dat je eerder voor een zwart kledingdressoir gaat, een wit kledingdressoir of juist een dressoir van mangohout. Als je kast eenmaal in je slaapkamer staat, komt het volgende vraagstuk: hoe ga ik mijn kledingdressoir of ladekast goed indelen? Wij geven je een aantal tips.

 • Tip 1: Bepaal hoe jij je outfit het beste samenstelt

  Misschien ben jij wel iemand die een outfit op kleur samenstelt. Of ben je juist iemand die heel geordend elk soort kledingstuk bij elkaar wil hebben. Hou rekening met die voorkeur bij het indelen van je slaapkamerkast!

  Met alle laden in die kast kun je veel keuzes maken. Dus of het nu een lade met allemaal paarse kledingstukken wordt of juist een lade waarin je je outfit voor de volgende dag klaarlegt. Bedenk goed waar jij je fijn bij voelt. Een goed geordende slaapkamerkast die past bij jouw wensen zorgt ervoor dat je je ’s ochtends nooit meer hoeft te haasten.

 • Tip 2: Maak het niet te ingewikkeld

  Soms hoef je niet lang na te denken over het beste systeem om je kast in te delen. Bedenk gewoon waar jij in alle haast je kleding vandaan haalt. Verstop essentiële items dus niet te diep achterin of onderin. Dan kun je er altijd meteen bij en dat is wel zo prettig!

 • Tip 3: Gebruik de slaapkamerkast in je voordeel!

  Weet je van jezelf dat je weggooien lastig vindt? Leg dan zoveel kleding als past in de kast en bedenk: een kledingstuk erin is een kledingstuk eruit. Zo kunnen kledingkasten je stimuleren om lekker geordend te blijven. Wie wil dat nou niet?

 • Hoe combineer jij jouw slaapkamerkasten?

  Misschien heb je meerdere slaapkamerkasten op het oog, maar weet je niet goed hoe je ze kunt combineren. Denk dan goed na over het eindresultaat. Ben je fan van de kleur zwart, dan kun je ervoor kiezen om een zwarte ladekast te kopen. Met een duidelijke voorkeur voor een kleur kun je nooit fout gaan!

  Soms is mixen en matchen juist ook de sleutel tot een verrassend fris interieur. Waarom niet combineren? Al eens gedacht aan één kledingdressoir die zwart is en een kledingdressoir in het wit? En wil je het veilig spelen? Je zit eigenlijk nooit verkeerd met een mooie houten slaapkamerkast. Deze klassieker staat in elke slaapkamer mooi.