Zoeken

Keukenaccessoires

Sorteren
446 Producten
Sorteren

Keukenaccessoires maken elke tafel stijlvol

Van keukenaccessoires kun je altijd en in elke gelegenheid gebruik van maken; of je nu gaat koken en een groot feest geeft met tientallen gasten of gewoon een fijne sfeer wilt creëren in huis. Neem decoratie als een tafelkleed, keukenlopers, sjiek bestek, glimmende kandelaars, een opvallende fruitschaal, voorraadbussen, onderzetters en servetten in verschillende kleuren en de juiste toon is al gezet. Ook op het praktische vlak zijn er handige keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan voorraadbussen om eten in te bewaren of aan een gootsteenorganiser.

Thematische accessoires

Staat een mooie tafelsetting op jouw verlanglijstje, maar heb je geen idee waar te beginnen? Hang dan een thema aan jouw keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan het paasseizoen, Koningsdag, Sinterklaas of Kerst en Oud & Nieuw.

 • Paasfeest keukenaccessoires: Kies voor servetten, onderzetters en placemats in pasteltinten in combinatie met een zachtgeel, –groen of wit tafelkleed. Plaats in het midden van de tafel een rieten mandje, waarin je bestek legt, als keukenaccessoire. Haal jouw dienblad en etagère tevoorschijn voor alle lekkere hapjes en de taartplateau voor die overheerlijke taart. And last, but not least: versier de ruimte met kamerplanten en frisse voorjaarsbloemen en vergeet dé eierdop niet - het feestelijk Paasontbijt kan beginnen!
 • Koningsdag keukenaccessoires: in de trend van Koningsdag kleurt jouw huis oranje! Wat dacht je van keukenaccessoires in deze vrolijke, opvallende tint? Van keuken decoratie - tafelkleden, placemats en onderzetters - tot ballonnen, of misschien zelfs oranje bestek en dienbladen óf taarttoppers voor op jouw oranjegekleurde tompoezentoren: de perfecte decoratie om er een onvergetelijk feest van te maken.
 • Sinterklaas keukenaccessoires: Wat keukenaccessoires met Sinterklaas betreft kun je vrij snel klaar zijn. Naast de gebruikelijke items als bestek, servetten (of een keukenrolhouder) en onderzetters, kunnen lekkernijen als chocoladeletters en -muntjes al heel veel betekenen voor de versiering in dit thema. Ben je klaar met de decoratie, dan rest je slechts één ding: snel jouw verlanglijstje opmaken!
 • Kerst en Oud & Nieuw: Tijdens de feestdagen kun je simpelweg kiezen voor tafelkleden in donkerrood of donkergroen als keukenaccessoires. Mooi is als je opgevouwen servetten, met dezelfde print als het tafelkleed, legt naast het uitgestald luxe zilverwaar. Maak het af met weelderige schalen, een glimmende kandelaar en vrolijke placemats onder ieder bord. Ook leuk: tafelkaartjes met de namen van jouw gasten erop genoteerd. Dat wordt heerlijk tafelen met de familie!

 • Seizoensgebonden keukenaccessoires

  De verschillende seizoenen zitten ook boordevol inspiratie voor stijlvolle tafeldecoratie op jouw tafel.

 • Lente- en zomerseizoen: keukenaccessoires voor het lente- en zomerseizoen worden gekenmerkt door het gebruik van vrolijke pastelkleuren en felle tinten. Kies daarom voor tafelkleden in opvallende, kleurrijke prints. Combineer dit met tafeldecoratie in soortgelijke kleuren om de uniformiteit te behouden. Houdt de basis wit of speel met witte kleurnuances zodat de versiering extra opvalt. Of kies juíst voor klassiek wit keramisch servies om één fris geheel te creëren. Wat ook niet mag ontbreken: een rijke verzameling aan bloemen en kamerplanten.
  Organiseer je binnenkort een tuinfeest? Maak een paar trossen van ballonnen en de zomerse look aan jouw tuintafel is helemaal compleet! Creëer met een paar plaids een warm en knus zithoekje voor als het ’s avonds afkoelt.
 • Herfst- en winterseizoen: keukenaccessoires voor het herfst- en winterseizoen gaat meer gepaard met de donkere kleuren, zoals bruintinten, paars, donkerblauw en donkerrood. Accessoires in deze tinten houdt de warmte in huis meer vast, waardoor je een knusse sfeer creëert. Iets simpels (en functioneels) als placemats, een wandasbak, servetten en een onderzetter voor de warme pan kunnen al zorgen voor de sfeervolle, winterse noot aan tafel. Kies daarom geheel in stijl voor deze versiering in donkere tinten.
  Licht het geheel op met kaarsen om de knusheid extra te benadrukken. Je kunt hierbij gaan voor versiering als klassieke witte exemplaren, maar om extra sfeer toe te voegen, zijn donkergekleurde soorten de perfecte uitkomst. Plaats deze op een aluminium of zilveren kandelaar met druppelvanger, zodat dit dé eyecatcher wordt.
 • Creëer jouw favoriete sfeer met keuken accessoires!