Zoeken

Whiskyglazen

Sorteren
23 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Whiskyglazen met prachtige reliëfs

Of je nu een whiskyproeverij organiseert voor vrienden, of ‘s avonds voor het slapen gaan in je eentje wilt genieten van een glaasje whisky, goede whisky smaakt net wat beter als je hem drinkt uit echte whiskyglazen. En dan het liefst een kristallen whiskyglas met een mooi reliëf, waarin je whisky écht tot zijn recht komt!

Het juiste glas bij je whisky is heel belangrijk. Whisky is namelijk een levende drank, die zich zowel in de fles als in een glas ontwikkelt. De verpakking en het whiskyglas zijn van invloed op de smaak van de whisky. Goede whiskyglazen kunnen dan ook een positief effect hebben op je whisky. Ze zorgen voor de juiste balans in de smaak en geven jouw glaasje whisky net die finishing touch.

Whiskyglazen hebben over het algemeen een breed en laag ontwerp. Daarin blijven de aroma’s goed behouden. Daarnaast maakt deze vorm het glas heel geschikt om je whisky on the rocks te drinken, met wat ijs dus. IJs toevoegen aan je whisky is echter zeker geen must! Drink je whisky hoe jij hem lekkerst vindt, met of zonder ijs!

Verder zijn whiskyglazen over het algemeen gemaakt van kristal, hoewel er ook varianten zijn van glas. Maar kristallen whiskyglazen zijn eleganter en statiger en hebben vaak ontzettend mooie reliëfs. Die stijlvolle uitstraling maakt jouw glaasje whisky nóg specialer. Bovendien hebben kristallen glazen als voordeel dat de ijsblokjes er mooier in rinkelen.

Wil je whiskyglazen kopen die anders zijn dan anders? Misschien zijn onze rocking whiskyglazen dan iets voor jou. Deze glazen hebben een licht kegelvormige bodem, waardoor ze op tafel heel subtiel schommelen. Wat dat voor zin heeft? Het schommelen kietelt de aroma’s van de whisky, die daardoor volgens de kenners nog lekkerder smaakt!

Combineer whiskyglazen en whiskykaraffen

Ben jij van plan om mooie whiskyglazenset aan te schaffen? Het oog wil ook wat en dat geldt zeker ook als het gaat om whiskyglazen. Je glazen moeten passen bij elkaar, bij je interieur en bij de rest van de tafelschikking. Dat is dan ook zeker iets om rekening mee te houden!

Gelukkig heb je whiskyglazen in allerlei stijlen, van glazen met drukke reliëfs tot rustige glazen zonder reliëfs of opdrukken. Ga je een keuze maken? Reliëfs en opdrukken hebben geen invloed op de smaak van de whisky, dus laat je vooral leiden door jouw persoonlijke voorkeur. Per slot van rekening ben jij degene die het whiskyglas gaat gebruiken!

Je koopt je whiskyglazen meestal in sets van vier of zes glazen. Zo passen je glazen alvast goed bij elkaar. Ben jij daarmee nog niet uit gecombineerd? Dan wil je misschien wel een complete whiskyset kopen! In dat geval krijg je niet alleen meerdere, bij elkaar passende glazen, maar ook een prachtige whiskykaraf in dezelfde stijl. Dat ziet er pas gaaf uit!

Als je je tafelschikking helemaal af wilt maken, houd dan ook je overige barglazen in het oog. Glazen kunnen je tafel maken of breken, of het nu gaat om whiskyglazen of om bier-, wijn- of longdrinkglazen. Je kunt er dus ook voor kiezen om je whiskyglazen mooi te laten passen bij je andere glazen. Als alles mooi met elkaar matcht, is de eerste stap naar een sfeervolle borrelavond alvast gezet!

Whiskyglazen online kopen bij Westwing

Ben jij klaar om jouw whiskyervaring compleet te maken? Ga dan nu op zoek naar de whiskyglazenset die past bij jou! Want in een mooi glas heeft jouw whisky niet alleen de mooiste uitstraling, maar smaakt hij ook nog eens het allerlekkerst.

In het assortiment van Westwing heb je gelukkig een uitgebreide keuze als het gaat om whiskyglazen. Van vierdelige tot zesdelige sets, van eenvoudige glazen tot glazen met de mooiste opdrukken en reliëfs en van alleen whiskyglazen tot complete whiskysets: we hebben het allemaal. Kwaliteit en stijl staan uiteraard voorop, zoals dat ook geldt voor de beste whisky’s.

Whiskyglazen zijn gemaakt van glas of van kristal. Dat maakt ze behoorlijk kwetsbaar. Daar houden we bij de verzending uiteraard rekening mee. We verzenden onze whiskyglazen, net als onze andere breekbare producten, in een stevige, veilige verpakking, opgevuld met een dikke laag opvulmateriaal. Shop vandaag nog jouw favoriete type whiskyglas!