Zoeken

Glazen theepotten & thermoflessen

Sorteren
69 Producten
Sorteren
* Deze prijs komt overeen met de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen voor de prijsverlaging

Glazen theepotten & thermoflessen

Er is iets met glas wat het een tijdloze uitstraling geeft; het verkleurt niet en als er een barst in komt blijf je de kan of het glas niet verder gebruiken zoals bijvoorbeeld wel met een porseleinen kopje of een keramieken kan. Er staat dus altijd iets ongerepts op tafel. Bovendien hebben glazen kannen een elegantie en lichtheid waar weinig ander materiaal tegenop kan. Of je ze nu gebruikt als waterkan, als limonadekan of als theekan, glazen kannen horen thuis bij iedereen die van schoonheid houdt.

Glazen kannen voor de thee

Als echte theeleut die jij bent, heb je al wat theeserviezen uitgeprobeerd en theepotten versleten. Chinees versierd porselein, stevige Japanse theepotten van gietijzer, je kent ze allemaal. Maar je zou ook wel eens een tijdloze theepot als aanvulling op je servies willen. Eentje die nooit gaat vervelen en waar je altijd tevreden je favoriete kopje thee mee in kunt schenken. Wat dat moet gaan worden? Een glazen theepot! Want met een glazen theepot geef je een elegante look aan jouw persoonlijke theemoment of tijdens een gezellige high tea aan huis. De thee straalt je tegemoet en laat je extra genieten van een rustgevend of verkwikkend kopje. Elke dag weer!

Je eigen stijl met een glazen theepot

In welke vorm je een glazen theepot ook kiest, het effect is hetzelfde. De inhoud is zichtbaar en laat je zien wanneer de gewenste sterkte is bereikt. Daarnaast straalt het goudgele, groenige of zwarte water je tegemoet en geeft het een rituele sfeer aan tafel.

Maar de keuze voor het ontwerp geeft jouw persoonlijke stijl weer.

 • Een bolvormige theepot met een gebogen schenktuit is klassiek en sierlijk, terwijl…
 • … een recht opstaande, slanke glazen theepot met kunststof deksel een moderne en minimalistische touch geeft.

 • Leuk kadootje

  Ken jij iemand die gek is op thee en eigenlijk al voorzien is van allerlei soorten theepotten? Maak dan een plantenpotje van een glazen theepot als cadeau. Met een paar vetplantjes in een laagje potgrond op de bodem, creëer je een persoonlijke kleine tentoonstelling van plantjes. Een echte eyecatcher voor de theeliefhebber!


  DIY: doe eens iets anders met je glazen theekan

  Een glazen theepot heeft een simpel, klassiek en daarom stijlvol design. Door zijn luchtige look kan je er eigenlijk veel meer mee dan alleen thee in schenken. Gebruik het eens als decoratiestuk op je salontafel bijvoorbeeld.

 • Plaats in je glazen theepot een mooie verzameling kleine groene plantjes. Zo haal je heel gemakkelijk de natuur naar binnen en geef je je interieur een levendige uitstraling.
 • Of beschilder het glas met een speciale stift of verf en maak er een verzameling decoratieve objecten van. Origineel en trendy tegelijkertijd.
 • Dus heb je nog een oude of eigenlijk ongebruikte theepot staan? Ga ermee aan de slag en doe er eens iets anders mee!

  Glazen kannen als warmhoudertjes

  Het is vervelend als je tijdens een potje rummikub, monopolie of een kaartspel nieuwe thee moet zetten. Dit geldt ook als je bijvoorbeeld op een regenachtige middag je favoriete film aan het bekijken bent, onder een warm dekentje.

  Met een dubbelwandige theepot kun je lekker blijven zitten! De dubbelwandige theepot van rvs bijvoorbeeld biedt namelijk een liter thee, die veel langer warm blijft dan de thee in een enkelwandige theepot. Ga je voor kersenthee, of krijgt een theepot met groene thee je voorkeur?

  Dubbelwandige theepot als accessoire

  Een dubbelwandige glazen theepot is niet alleen een stuk functioneler dan een enkelwandige theepot, het kan ook een fraai accessoire vormen in je interieur. Zet de dubbelwandige theepot van glas bijvoorbeeld op een bijzettafel, of geef de theepot standaard een mooie plek in je keuken. Door het grote aanbod aan theepotten, passen de dubbelwandige theepotten zowel bij een klassiek, als moderner interieur. De kleur van de thee geeft een speels effect aan de theekan. En de glazen kannen zijn bijvoorbeeld prachtig te combineren met lichte theeglazen!