Meld je aan en ontvang een €15 voucher!
Bo Wilkes in haar woonkamer

Bo Wilkes woont in het prachtige Laren met haar man en drie kids. “Laren is de plek waar ik me thuis voel.”, aldus Bo. Ze zijn sinds kort verhuisd en wonen in een echt familiehuis. De inrichting, die heeft Bo helemaal zelf gedaan. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel mee!

Je kunt me kennen van de reality serie Echte Gooische Moeders. Hier geef ik een kijkje in mijn leven en laten we zien hoe wij tegen dezelfde herkenbare situaties aanlopen als jonge moeders.

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

Exclusief bij Westwing

Het is de eerste keer dat Bo iemand laat meekijken in haar huis. Ze houdt niet zo van het showen, dus daarom heeft ze haar optrekje nog niet eerder laten zien. En dat, terwijl haar volgers bijna dagelijks vragen om een letterlijk kijkje in de keuken.

Westwing is simpel gezegd een verslaving voor mij. Als ik ontspan duik ik de online shop in! Ik vind Westwing classy en eigentijds. Ik heb veel basis items, maar ook eyecatchers voor mijn huis hier aangeschaft.

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

Stijlen in de mix

In iedere ruimte zie je duidelijk de klassieke stijl naar voren komen. Het klassieke aan de enekant combineert perfect met opvallende prints, warme kleuren en hier en daar een vleugje botanische vibes. Neem bijvoorbeeld de stoeltjes in zebraprint naast de tijdloze bank.

Alsof hij voor de ruimte gemaakt is! Niet te grof, mooi en fijn op een hoge en ranke poot.

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

De styling van het interieur heeft Bo zelf gedaan.

Natuurlijk heb ik genoeg inspiratie opgedaan in bladen en bij vriendinnen en mijn ouders. Uiteindelijk heb ik meerdere stijlen gemixt en heb ik zo mijn eigen unieke smaak ontwikkeld.

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

Happy vibes in het interieur van Bo Wilkes

Je voegt pas echt karakter aan je woning toe door de juiste accessoires en decoratie te kiezen. Van spiegels en koffietafelboeken tot vazen en planten. In Bo haar interieur mogen absoluut geen planten ontbreken. En ook een verse bos bloemen (het liefst zo bont mogelijk) is iets waar ze heel gelukkig van wordt.

Naast een bonte bos bloemen vind ik kleurrijke tafelboeken ook echt fantastisch!

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

Nóg meer over Bo Wilkes: 4x quotes

Als moeder van drie ben ik natuurlijk druk met de kids. Ik breng ze van hot naar her en sta het overgrote deel van de dag in de keuken.

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

Ik denk dat ik alle ballen weet hoog te houden door minimaal 2 a 3 keer in de week te sporten. Dit geeft mij energie en maakt mijn hoofd leeg.

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

Ik neem het leven niet altijd zo even serieus en ik houd ervan een lolletje te trappen. Een dag niet gelachen is immers een dag niet geleefd. Mijn moeder zegt altijd; je moet je eigen slingers ophangen. Ik denk hier altijd aan.

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

Men verwacht het niet van mij want ik kom ontspannen en overzichtelijk over, maar ben een chaoot eerste klas, dit zie je ook terug in mijn interieur. Zo vind je altijd plekjes met rommeltjes!

Bo Wilkes, influencer & bekend van TV

Verliefd op het interieur van Bo Wilkes? Voorzie jouw interieur ook van een flinke dosis karakter met deze must-haves:

Ben je helemaal weg van de stijlenmix in Bo’s interieur? Neem dan ook eens een kijkje bij content creator Liesbeth de Puysseleir of bij Boutique Hotel Eleanor in Middelburg waar je je ogen uitkijkt door de meest uiteenlopende combinaties! Kun je nog wel wat vintage items gebruiken voor je interieur? Maria-Elena Groenewoud neemt je mee schatzoeken. Of wil je juist meer inspiratie voor een andere stijl? Neem dan eens een kijkje in een van onze andere homestories.