Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
carolien-spoor: op een beige stoel aan een houten tafel

Even voorstellen. Ze is actrice, content creator, co-founder van Lemej, entrepreneur én moeder van twee knappe kids; Carolien Spoor. Getrouwd met John Karthuis én verhuisd naar een prachtig paleisje nét buiten Amsterdam. Het interieur van Carolien is allesbehalve voorspelbaar, het is een mix van stijlen en is de perfecte combinatie van oud en nieuw met natuurlijk heel veel favorieten van onze eigen Westwing Collection. Hoe ze dit alles stylet en wat háár tips is om je huis classy te houden mét twee jonge kids? We’ll tell you!  

Nonchalant doch classy met Carolien Spoor

Een interieur om absoluut jaloers op te worden, de styling is er één die opvalt en nonchalant, doch classy is, allemaal naar idee van Carolien zelf. De creatieve duizendpoot heeft altijd al een grote liefde voor mode gehad (en een bijzonder goed gevoel voor stijl), maar de liefde voor interieur is – na hun giga verbouwing – zeker ook gegroeid. Dat ze een goed gevoel voor stijl heeft, dat hoeven wij je niet te zeggen, let the interior do the talking. 

TIP: vind je het zelf spannend om aan de slag te gaan met de interieurstyling en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Probeer niet te veel aan trendgevoelige items in huis te halen, maar ga vooral voor stukken die je echt mooi vindt en waar je niet na 2 jaar op uitgekeken bent. 

In mijn interieur mag kleur absoluut niet ontbreken! Ik houd niet van een te steriel huis. Een woning moet leven met persoonlijke items en herinneringen.

Carolien spoor, actrice, content creator, co-founder & entrepreneur

Retro chic meets natural Asia 

De interieurstijl van Carolien geeft veel creatieve vrijheid om zowel qua kleur- als materiaalgebruik lekker te mix ‘n matchen. Neem bijvoorbeeld haar eetkamer. De combinatie van het tijdloze, maar trendy behang en de chique fluwelen stoelen met stoere poten zorgt voor een warme huiselijke sfeer en door het fantastische klassieke beeld (met persoonlijk verhaal) krijgt de ruimte ook meteen karakter. 

Retro chic met veel natuurlijke materialen en een vleugje Azië.

Carolien spoor, actrice, content creator, co-founder & entrepreneur

Aandacht voor details 

Je ziet in het interieur veel aandacht voor details terug. De kleuren passen perfect samen met de materialen en dat in iedere ruimte. Kunnen we het bijvoorbeeld even hebben over de keuken en de gang. De combinatie van deco, materialen en kleur is on-ge-loof-lijk! Carolien heeft dé tip om met al deze verschillende kleuren, toch de balans in huis te houden. 

Maak een moodboard met je key-materialen en kleuren en pak deze telkens erbij of het nog matcht om te voorkomen dat het een circus wordt.

Carolien spoor, actrice, content creator, co-founder & entrepreneur

Een knap interieur met twee kids

…hoe ik dat doe? Door heel veel te poetsen en te boenen! Elke ochtend als we vroeg wakker zijn, probeer ik het huis strak te trekken, zodat je letterlijk met een opgeruimd gevoel de deur uitgaat en ook weer in een opgeruimd huis arriveert. Al is alles na 5 minuten weer een rotzooi, hoor…

Carolien spoor, actrice, content creator, co-founder & entrepreneur

Mooie manden, hippe kratten én bijzettafels met ‘dubbele functie’ lees: opbergfunctie, lenen zich ook perfect voor dit opgeruimde gevoel. Zo ruim je de boel op in een handomdraai en het staat ook nog eens leuk!  

Ik word echt gelukkig van het dressoirs in de slaapkamer. Ik wilde graag een mooie kast voor accessoires, maar ook een pronkstuk, in plaats van alleen maar een functionele kast.

Carolien spoor, actrice, content creator, co-founder & entrepreneur

Funfacts over Carolien Spoor

  • Interieurtip waar je niet zonder kan:

Durf met kleur te werken!

  • Als je in een glazen bol kon kijken, wat hoop je dan te zien:

Een groenere wereld, letterlijk en figuurlijk.

  • Wat ik het lastigste vond aan jouw huis inrichten?

Alle keuzes!

  • Favo snack:

Maracons! Ik zou naar Parijs rijden voor een doosje van La Durée.

  • Favo moment van de dag:

De ochtend samen met ons gezin. 

  • Ultieme klustip:

One stone at a time.

Verliefd op het interieur van Carolien Spoor? Geef jouw interieur ook een flinke dosis kleur met deze must-haves:

Krijg je geen genoeg van al dat binnenkijken? Kijk dan ook eens binnen bij Danie Bles en Maria-Elena Groenewoud voor meer inspiratie!