Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
florine hofstee op de bank in haar beachy beige interieur woondroom in haarlem

Binnenkijken bij echte Gooische moeder Florine Hofstee in haar prachtige Beachy Beige woondroom in Haarlem. Kijk je mee?

Even voorstellen: Florine Hofstee

Thuis zijn is voor mij echt een plek waar ik met mijn familie samenkom. Een plek waar ik gewoon mezelf kan zijn.

Florine Hofstee

Op de bank met Florine Hofstee

Ik houd mijn huis het liefst zo clean mogelijk, want ik heb natuurlijk twee kinderen, hartstikke druk met lekker veel speelgoed en juist daarom wil ik de basis heel rustig houden.

Vind je een beige bank met kinderen spannend? Ga dan voor een exemplaar in bouclé, bouclé is eenvoudiger te reinigen dan ander textiel. En het staat nog hip ook!

Binnenkijken in de droomkeuken

“This is where the magic happens”

Normaalgesproken is dat de slaapkamer, maar bij ons is dat in onze eetkamer. Hier worden alle verhalen gedeeld en de allerlekkerste gerechten gegeten.

Florine Hofstee

De extra lange tafel zorgt voor genoeg zitplek voor iedereen. Je breekt zo’n lange tafel met mooie, maar serene deco-objecten, zoals een mooie fruitschaal bijvoorbeeld.

Een slaapkamer met hotelgevoel

Onze slaapkamer is de plek in huis waar ik het meest tot rust kom. Dit is echt de hotelsuite van ons.

Florine Hofstee

De schommelstoel in teddy-stof is i-de-aal voor als je kindjes hebt. Je kunt de kleintjes er heerlijk in wiegen én in voeden.

We vinden het ook heerlijk om iedere ochtend lekker lang te knuffelen met de jongens in bed.

Florine Hofstee

Slaap kindje, slaap: een stijlvolle kinderkamer

De slaapkamers van de twee zoons van Florine zijn behoorlijk stijlvol ingericht. Classy, chic en vooral niet te druk. Het zachte kleurenpalet voor beide jongens helpt daar natuurlijk bij.

Don slaapt nu nog bij ons op de kamer, maar ik kom toch al heel graag in zijn eigen slaapkamer. ‘Het museum van Don’, noemen we dat nu.

Florine Hofstee

Kun je net als ons geen genoeg krijgen van al dat binnenkijken? Eerder mochten we ook al langs bij Gooische moeder Bo Wilkes. Hier keken we onze ogen uit in een spannend interieur waar verschillende stijlen samenkomen. Ben je gek op de beige woondroom van Florine Hofstee? Dan tippen we onze homestory met Monica Geuze. Eén van de kleuren die je veel terugziet in Monica’s interieur is beige – aangevuld met een funky kleurtje en toffe deco.