Meld je aan en ontvang een €15 voucher!
iris enthoven aan haar eettafel

Even voorstellen… Een huis midden in Amsterdam rigoureus verbouwen en from scratch indelen, dat klinkt toch als een droom? Voor presentatrice en radio-sidekick Iris Enthoven werd het werkelijkheid. Samen met haar vriend ging ze met een blank canvas aan de slag. Het resultaat? Een prachtig interieur waar onze items van de Westwing Collection in schitteren. Kijk je mee?

In het begin heb je hele wilde ideeën, maar op het moment dat je écht keuzes moet maken, ga je toch voor iets natuurlijkere tinten zodat het langer meegaat.

Iris Enthoven, presentatrice & radio-sidekick

Absolute musthave volgens Iris Enthoven

Een grote, fijne bank is onmisbaar in ieder interieur. Dé plek om tot rust te komen na een lange dag werken, of om juist met vrienden gezellig samen te komen. Omdat Iris en haar vriend de indeling van het huis helemaal opnieuw mochten bedenken, zochten ze een fijne plek uit voor de woonkamer. Een ruimte waar genoeg plek zou zijn voor een grote, cosy bank.

We zitten heel vaak met onze vrienden op de bank gezellig te kletsen en van alles te bespreken. Als deze bank kon praten, zou ‘ie alle juice van ons leven kunnen vertellen. Hij weet echt alles over ons.

Iris Enthoven, presentatrice & radio-sidekick

Favoriete hoekje

De keuken wordt niet voor niets het hart van het huis genoemd. Hier wordt geleefd en beleefd, van het eerste kopje koffie in de ochtend tot een borrel met vrienden. Iris haar favoriete hoekje in huis is daarom bij uitstek de keuken. Hoe kan het ook anders met een geliefde die uit de horeca komt.

Eigenlijk zit ik altijd aan het keukenblok. Iedere avond als mijn vriend aan het koken is, maar ook met vrienden is het de vaste plek. Het is echt een cosy space in ons huis.

Iris Enthoven, presentatrice & radio-sidekick

Een persoonlijke touch van Iris Enthoven

Met accessoires en deco-items voeg je persoonlijkheid toe aan het interieur. Dat kan van alles zijn. Voor Iris is het toevoegen van een persoonlijke touch ontzettend belangrijk. Wat je in haar huis gegarandeerd tegenkomt? Veel bloemen en kaarsen! Hallo gezelligheid.

Het is standaard bij ons: als we eten of een film kijken, gaan alle kaarsen gezellig aan. Kaarsen en bloemen zijn echt zo belangrijk om je huis mee af te maken.

Iris Enthoven, presentatrice & radio-sidekick

Let’s get this party started

Kerst moet nog beginnen, maar wij tellen stiekem ook alvast af naar oudjaarsdag. Hét moment waarop we onszelf én het huis in glitters mogen hijsen. Wij zijn duidelijk niet de enigen die niet kunnen wachten…

Het huis helemaal knus maken, de kerstboom optuigen… ik heb heel veel zin om in de kerst-/nieuwjaarssferen te komen. Mijn tip? Genoeg oliebollen en bubbels inslaan, lekker koken, sterretjes aansteken en gaan!

Iris Enthoven, presentatrice & radio-sidekick

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor je interieur? Presentatrice Monica Geuze liet ons eerder haar prachtige paleisje te Amsterdam zien waar beige de hoofdrol speelt. Ben je fan van een kleurrijke oase waar verschillende stijlen samenkomen? Neem dan eens een kijkje bij actrice Carolien Spoor of fashion onderneemster Danie Bles.

Na het lezen van Iris haar homestory nog enthousiaster geworden om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve sale om jouw interieur nog mooier te maken.