Meld je aan en ontvang een €30 voucher!
jolielot in haar interieur

Interieurstyliste Marlot, beter bekend als Jolielot op Instagram, woont samen met haar vriend Patrick, zoon Archie en poedel Louie in het pittoreske dorpje Nederhorst den Berg. Ze hebben de woning helemaal zelf gerenoveerd en de passie die ze heeft voor interieur en tuinieren is meer dan zichtbaar. Benieuwd geworden? Kijk dan snel mee!

Van jong af aan was ik al met meubels aan het schuiven. Wanneer ik bij een vriendinnetje ging spelen, schoof ik de hele indeling anders, want ik vond dat het beter kon.

Marlot, interieurstyliste en content creator

Oui oui, j’adore Paris

Ook zo gek op Parijs net als Marlot? Ga dan voor een flinke dosis joie de vivre en combineer klassiek minimalisme met een vleugje romantiek. Dit doe je door sierlijke deco te kiezen, maar vooral ook vast te houden aan het principe: less is more. Het is soms juist de kunst van het weglaten.

Ik heb een voorliefde voor Parijs, dat vind je terug in mijn in- & exterieur door het neutrale kleurgebruik en de romantische stijl. Maar wel met wat tegenhangers, want ik woon natuurlijk met twee mannen in huis. Verder is het rustig en vooral niet te trendgevoelig en ik let heel erg op de keuze van materialen.

Marlot, interieurstyliste en content creator

Ik wil ziel in een huis en tuin. Dat kun je vaak bereiken met mooie materialen, zoals hout, hardsteen of linnen. De combinatie van de juiste materialen kunnen een in- én exterieur eenvoudig en tegelijkertijd spannend maken.

Marlot, interieurstyliste en content creator

Stylingtips van Marlot ofwel @Jolielot

Het verlengstuk van je woonkamer, ook wel je tuin, stylen is misschien wel nét zo belangrijk als je woonkamer zelf. Het wordt tenslotte steeds warmer in Nederland, dus reden genoeg om die buitenruimte eens flink om te toveren tot een chique living onder de sterren. Onze absolute basistip? Zorg voor een minimalistisch fundament! Je kunt karakter en persoonlijkheid toevoegen door te kiezen voor de juiste accessoires en deco.

Als je iets mooi wilt stylen kun je het beste objecten gebruiken van verschillende hoogtes. Koffietafel boeken heb je nooit genoeg! Stapel deze op elkaar en stijl ze af met persoonlijke items. Een goed bos bloemen is altijd een opknapper.

Marlot, interieurstyliste en content creator

Dé trend van het moment volgens Jolielot:

Is design wat duurzaam/verantwoord is, warmte en rondingen. Aardse bruintinten gaan we ook veel zien. Oja, en chroom komt helemaal terug.

Marlot, interieurstyliste en content creator.

Dé top-5-musthaves van Jolielot:

  1. Een mooie lamp.
  2. Een goede stapel koffietafelboeken.
  3. Een bijzondere vaas.
  4. Kussens en een kleed zorgen voor warmte en comfort; zowel binnen als buiten.
  5. Een aantal mooie accessoires om je styling persoonlijk te maken.

Het favoriete hoekje van Jolielot

Jolielot’s favoriete hoekje is toch wel de hoek bij de openhaard.

Ik had altijd voor ogen om in de toekomst een huis te hebben met een klassieke openhaard en die hebben we nu. Mijn vriend en ik hebben flink gespaard voor de B&B Italia camaleonda sofa die de beste plek in huis heeft gekregen. Deze hoek herinnerend mij aan de dromen die ik had en die nu werkelijkheid zijn geworden door ons harde werken.

Marlot, interieurstyliste en content creator.

Ben je nieuwsgierig naar de interieurs van bijvoorbeeld Monica Geuze of radio-sidekick Iris Enthoven? Neem dan eens een kijkje in onze andere homestories. Binnenkijken was nog nooit zó leuk!