Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
anna nooshin en romy bresseleers

Je kent Anna Nooshin waarschijnlijk van haar verschillende ondernemingen als cosmeticamerk Noosh, museum Upside Down, verschillende presentatieklussen en natuurlijk als een van de grootste content creators van Nederland. Anna is al jaren een team met Romy Bresseleers, zij is het creatieve brein achter iedere campagne of samenwerking voor Anna Nooshin ‘the brand’. Hier krijgen wij een exclusief inkijkje in het kantoor van Anna Nooshin en Romy Bresseleers. Daarnaast mochten we ook nog bij Anna langs in New York City. Aan ons de eer om haar prachtige urban plekje in te richten met onze favorieten van de Westwing Collection!

Ik noem Romy altijd the Creative Wizard. En dat is ze ook echt!

Anna Nooshin, ondernemer en content creator

Het kantoor van Anna Nooshin & Romy Bresseleers

Eclectisch, warm en superhuiselijk: het kantoor staat midden in de Jordaan en had op geen betere locatie kunnen staan.

Het is precies wat je van de Jordaan verwacht, maar dan in een kantoor. Verschillende mensen, stijlen, rommelig, lief, benaderbaar, maar ook chaotisch.

Anna Nooshin, ondernemer en content creator

We trekken ook eigenlijk altijd onze schoenen uit, omdat het zo huiselijk aanvoelt. De energie is heel fijn, je zou er bijna willen wonen.

Romy Bresseleers, creative

2 stijlen in de mix

Het kantoor van Anna Nooshin en Romy Bresseleers heeft niet 1 specifieke stijl, maar heeft echt verschillende ruimtes met verschillende stijlen. Van ‘de creatieve kelder’ waar ze ooit begonnen zijn tot het meer editorial entree en van de rustige bovenverdieping tot de kleurrijke en bonte ruimte beneden.

Alle hoekjes zijn verschillend en dat is heel fijn, want we zijn allebei heel gevoelig voor energieën, dus als je je even niet prettig voelt op de ene plek, kun je in het kantoor even switchen van vibe. We kunnen letterlijk een stoelendans doen.

Anna Nooshin, ondernemer en content creator

Natuurlijk, licht en kalm

Deze hoek past echt bij Anna. Zij wordt kalm als haar omgeving ook kalm is en dat is juist iets wat ze in de hectiek van haar werk goed kan gebruiken.

Ik houd wel van modern en designy. Maar wat vooral van essentieel belang is in een werkruimte is energie. Het is zo belangrijk dat zodra je binnenstapt de energie goed voelt.

Anna Nooshin, ondernemer en content creator

Een typisch ‘Anna’-item is de zachte diepe stoel, een kleed of de bank. Het moet in ieder geval iets zachts zijn waar Anna in weg kan kruipen, dat past echt het beste bij haar.

Romy Bresseleers, creative

Kleurrijk, levendig en creatief

Hoe meer prikkels hoe beter; dat is het motto van Romy als zij creatief bezig moet gaan.

Ik heb een moodboard gemaakt voor deze ruimte met items en stijlen waarvan je denkt, ‘oei, dat past helemaal niet bij elkaar’, maar juist daardoor klopte het toch ineens juist wel weer.

Romy Bresseleers, creative

De kracht van bont eclectisch zullen we dan maar zeggen.

Een typisch ‘Romy’-item is sowieso het kleed! Je ligt er het liefste op; terwijl je edit of tekent, eigenlijk altijd. We houden allebei gewoon heel erg van zitten op de grond.

Anna Nooshin, ondernemer en content creative

Nóg meer van Anna Nooshin: extra quotes

Westwing betekent heel veel voor mij. De Nooshin-familie is echt westwingfan!

Anna Nooshin, ondernemer en content creator

In de toekomst wil ik me vooral richten op makerschap achter de schermen, waar ik de afgelopen maanden al veel mee ben bezig geweest. De ontwikkeling van series, meer documentaires en korte films waarin anderen met een bijzonder verhaal kunnen shinen. Ook hou ik me achter de schermen al jaren bezig met het investeren in andere startups: nieuw talent die een steuntje in de rug kan gebruiken. Ik krijg hier onwijs veel energie van en merk dat ik die rol van ‘begeleider’ met liefde aanpak.

Anna Nooshin, ondernemer en content creator

Bij Anna Nooshin thuis in New York City

Anna Nooshin heeft een prachtig appartement in New York City en wij mochten deze urban hotspot inrichten met onze favoriete items van de Westwing Collection. Hieronder vind je het resultaat.

De woonkamer

De eethoek

De slaapkamer van Anna Nooshin

De logeerkamer

Anna’s favoriete hoekje

Dit hoekje is haar favoriete plek in het appartement. En wij begrijpen heel goed waarom! De comfortabele fauteuil, de gouden bijzettafel van Kartell en het gestreepte vloerkleed zorgen voor een moderne, relaxte sfeer. Stijlvolle accessoires en handige opbergmogelijkheden maken van dit cozy hoekje the place to be!

Ben je op zoek naar meer home-office inspiratie? Ondernemer, spreker en auteur Emilie Sobels deelt haar 5 musthaves met ons! In onze homestories rubriek vind je genoeg inspiratie voor elke ruimte in huis!