Kantoor decoratie header

Anna Nooshin, een wereldvrouw die blogt, vlogt en presenteert. In maart van dit jaar nodigden we haar uit op onze verjaardag en sindsdien behoort deze glamour girl tot onze inner circle. Op haar vraag of wij haar nieuwe kantoor in hartje Amsterdam een update wilden geven, zeiden we dan ook gelijk volmondig: JA! Veel plezier bij het bekijken van het nieuwe kantoor van Anna Nooshin!

anna nooshin

Powervrouw

Anna Nooshin is niet alleen prachtig om naar te kijken, het is ook een echte powervrouw. Sinds kort heeft Anna een nieuw kantoor op een prachtige locatie in hartje Amsterdam. Samen met haar personal assistent/video editor Romy werkt ze hier dagelijks aan haar blogs, vlogs en YouTube-kanaal. Omdat de inrichting nog wat te wensen overliet, schakelde ze de hulp in van onze Creative Director Odette Simons.

Moodboard

Odette ging aan de slag met een moodboard waarop ze de wensen van Anna vertaalde naar een functionele en vlogproof inrichting. Anna’s office is niet groot, maar dat inspireerde Odette juist om slim om te gaan met de beperkte ruimte die er is.

Grote statementpieces

Het moodboard was besproken, de meubels en accessoires gekozen, de make-over kon beginnen! Binnen één dag toverde Odette het Amsterdamse kantoor van Anna Nooshin om in een stijlvolle werkstudio. In plaats van te kiezen voor allerlei kleine meubels, koos Odette juist voor een beperkt aantal grote statementpieces. Hiermee voorkom je dat een kleine ruimte te druk en vol oogt. Met een paar keyitems creëerde Odette een sfeervolle zithoek waar Anna haar video’s kan opnemen. Voor de muren koos Odette voor een vergrijsde denimtint waardoor de kleurrijke keyitems nog meer opvallen. De bijzondere materialenmix van hout, goud, fluweel en keramiek geeft het nieuwe kantoor van Anna een krachtige look die precies past bij deze powervrouw.

Fan van haar kantoor? Neem dan ook een kijkje in de woonkamer van Anna Nooshin. Verder mochten we voor meer kantoor inspiratie ook binnenkijken in de home office van Emilie Sobels en Kim Feenstra. Registreer je no op Westwing voor meer binnenkijk pret en mis geen enkele exclusieve sale!