Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
Gezin Manon Tilstra op de lennon bank in de woonkamer

Welkom in het prachtige huis van Manon Tilstra: onderneemster & online content creator. Manon Tilstra is online content creator, mama van 2 meiden en een enorme levensgenieter. Je kunt haar kennen van haar Instagram-account @manontilstra, haar YouTube-kanaal óf haar eigen kledingmerk MilaMoon.

Eigenlijk wilde ik altijd al iets met interieur doen. Daarnaast had ik natuurlijk altijd wel een droom om iets in de mode te doen, zoals een eigen modelabel. Uiteindelijk is het tweede gelukt, maar architect…Nee we houden interieurstyling maar gewoon als hobby, haha!

Manon Tilstra

Manon Tilstra haar styling-stappenplan

  1. Kleurtinten

    Meestal kijk ik eerst naar de kleurtinten, de vibe, de style..
  2. Maak het passend

    Dan denk ik: past dit in ons huis? Is het efficiënt? kindvriendelijk? Kan je het makkelijk schoon maken (ook niet geheel onbelangrijk) en maakt het zien van dit item mij gelukkig?
  3. Houdt je eigen stijl aan

    Daarnaast is ons huis vrij neutraal, maar gek genoeg past altijd alles wat ik aanschaf (op slechts enkele uitzonderingen na) altijd wel in ons huis! Ik denk omdat we echt een mix van allerlei stylen hebben gecombineerd wat een mooi geheel is gevormd uiteindelijk.

De favo spot in huis van Manon Tilstra

Is de woonkamer! Vooral sinds de nieuwe bank er staat. Het ziet er zo rustig en gezellig uit, vooral met de mooie lampen en kaarsjes aan. Een heerlijke rustige plek in huis om even bij te komen van een lange dag.

Manon Tilsta

Kneuterig, girly en warm

Ik ben op de kamers van de meiden het meest trots. Hun kamers vind ik zo gezellig en knus dat ik er het liefst de hele dag in rommel! Het is er zo kneuterig, girly en warm. Ik word er helemaal happy van!

Manon Tilsta

Op zoek naar nog meer inspiratie?

Ook content creator Annarike Roberte opent haar deuren voor ons. Na het binnenkijken in haar prachtige huis zal je bomvol ideeën en inspiratie zitten. Wij zeggen kijken maar!