Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
Maria Tailor op beige bank

Deze keer mogen we binnenkijken bij Maria Tailor, onderneemster en content creator, in hartje Amsterdam. Een beige woondroom, zo kun je het interieur van Maria Tailor wel noemen. Het is een verzameling van al onze favoriete items by Westwing Collection. Door de hoge plafonds, de klassieke ornamenten en het vele licht, krijgen de meubels precies de aandacht en de shine die ze verdienen. We love it! Een huis met karakter waar we stiekem jaloers op zijn. Kijk je mee?

Maria Tailor kreeg hulp bij het inrichten van haar huis van onze interieurstyling-service. Kan jouw interieur ook wel een upgrade gebruiken of heb je zin in een hele nieuwe look? Boek dan snel je afspraak met de Westwing Design Service en vraag advies!

Minimalistisch X goud

Ik houd van gouden en glinsterende objecten, maar voor m’n interieur zijn we nu gegaan voor een wat minimalistischere look.

Maria Tailor, onderneemster & content creator

Ook gek op de beige woondroom van Maria Tailor, maar wil je het niet te vlak maken? Ga dan, net als Maria, voor verschillende materialen binnen het gekozen kleurenpalet. Van travertin tot bouclé en van hoogpolig tot wollig; juist die verschillende texturen brengen diepte in huis.

Een glamoureuze werkruimte

Dat Maria Tailor geïnspireerd raakt in haar eigen home office vinden we niet gek. Met een prachtige styling van verschillende trendtoppers by Westwing Collection komt de creativiteit vanzelf. Zorg voor een comfortabele stoel die je kunt verstellen om zo eenvoudig heel de dag vol te houden.

De tafellamp is niet alleen functioneel, maar geeft het bureau ook klasse. Een absolute must nu de dagen korter zijn en het eerder donker is.

The Real Housewives of Amsterdam

Maria Tailor is te binnenkort te zien in de nieuwe serie The Real Housewives of Amsterdam. Maar voordat je daar een glimp van haar interieur opvangt, krijgen wij een kijkje in de spreekwoordelijke keuken. Een huis met karakter, persoonlijkheid en een flinke dosis stijl. Tussen alle glitterjurken hangen meerdere items die Maria heeft gedragen in de serie.

Realiseer jouw eigen beige woondroom…

Wil je nog even in deze beigewoondroom blijven? Neem dan ook eens een kijkje in de beige oase van Annarike Roberte of Florine Hofstee. Houd je van beige én een printje? Dan moet je zeker even langs bij Monica Geuze. Inspiratie nodig voor even heel iets anders? Blader dan eens door onze andere homestories en droom heerlijk weg bij elk interieur.