Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
vrouw op een witte stoel met zwarte poten

Even voorstellen… Moderosa, ook wel Roos-Anne of makkelijker gezegd: Roos, is blogger, influencer en ondernemer. Ze deelt de mooiste content op haar Instagram-account en woont in haar prachtige beige oase in Zwolle. En zo’n prachtige beige oase kunnen we jullie natuurlijk niet onthouden… Kijk je mee?

“Pluk de dag!”

Moderosa, content creator en onderneemster

Van origine ben ik blogger, het woord influencer bestond toen nog niet eens. Ik vind het echt geweldig dat ik van mijn passie mode, mijn werk heb kunnen maken. Ik onderneem dingen in het moment en dat werkt voor mij het beste.

Moderosa, content creator en onderneemster

Key-items van Roos van Dorsten

De woonkamer is dé plek waar Moderosa trots op is en dat snappen we helemaal. Het verfijnde kleurenpalet brengt rust & eenheid in de ruimte en door te spelen met verschillende vormen houdt ze het spannend.

Een basisstyling voor mij is het kiezen van twee of drie key-items in je huis en daar om heen te werken. De Lennon-bank en het enorme kunstwerk zijn voor mij echt de basis van de woonkamer.

Moderosa, content creator en onderneemster

TIP: kies voor maximaal drie kleuren om de rust in huis te bewaren. Binnen deze drie ‘basiskleuren’ kun je wel spelen met verschillende tinten en nuances om het speelser te maken.

Eén geheel

Je kunt echt zien dat het interieur van Moderosa met zorg en liefde bij elkaar is gestyled. Er is gedacht aan een echte eenheid, dit kun je zien doordat er bepaalde materialen in meerdere items terugkomen en datzelfde geldt voor kleuren en vormen.

Ik houd ervan als dingen terugkomen in mijn interieur. Ik word er dus heel blij van wanneer de poten van de Wayne fauteuil terugkomen in mijn salontafel, of dat het vlechtwerk van het dressoir ook wordt gebruikt in de eetkamerstoelen. Eenheid vind ik het meest belangrijk in een interieur.

Moderosa, content creator en onderneemster

Als ik vanaf de eettafel het zitgedeelte in kijk, word ik gewoon altijd blij. Dit is mijn favoriete hoek, omdat alles zo mooi samenkomt. De heerlijke bank, het zachtste vloerkleed ever, de accessoires… Alles is gewoon mooi bij elkaar!

Moderosa, content creator en onderneemster

Dat vloerkleed is ook echt helemaal ‘Roos’ trouwens. Als ik iets zou moeten noemen wat typisch mij is, dan is het echt het vloerkleed: zacht & gezellig!

Moderosa, content creator en onderneemster

De safe haven van Moderosa

Afgelopen jaar zijn we ons flink bewust geworden dat een huis ook echt een thuis moet zijn. Een plek waar je je fijn voelt en waar je even helemaal kunt ontspannen. Moderosa is het hier absoluut mee eens.

Mijn huis is echt mijn veilige haven, mijn safe place. Ik vind het heerlijk om lekker op de bank een serie te kijken of om op het vloerkleed mijn koffie te drinken met mijn hondje om me heen. Je fijn voelen in je eigen huis is het lekkerste gevoel wat er is.

Moderosa, content creator en onderneemster

Elke ochtend als ik de woonkamer in kom lopen denk ik: ‘Ah, dit is mijn huis!’

Moderosa, content creator en onderneemster

Thuiswerken 2.0

Roos werkt altijd al thuis, daarin is het afgelopen jaar niet een verandering geweest. Wel staat het reizen natuurlijk even stil, maar gelukkig is haar werk weer up & running. Hoe Roos thuis werkt? Ze heeft niet specifiek een home office en bewijst maar weer eens dat dat niet per se hoeft, zolang je je maar fijn voelt op de plek waar je aan het werk bent.

Ik werk vanaf de tafel, de bank, m’n bed, het vloerkleed…het is maar net waar ik zin in heb. Al denk ik niet dat dit per se heel goed is voor m’n nek en rug… Een goede stoel is dus zeker aan te raden.

Moderosa, content creator en onderneemster

TIP: zorg altijd dat je je laptop opruimt na een dag werken. Zo kun je je eettafel ’s avonds meteen weer omtoveren tot een knap decor voor de heerlijkste diners.

Funfacts over Moderosa

  • Favo moment van de dag: De ochtend
  • Favo gerecht: Pasta pesto
  • Sterrenbeeld: Stier
  • Favo snack: Kaas
  • Ultieme guilty pleasure: De Nutella-pot leeg lepelen
  • Wakker maken voor: Een dagje op het strand
  • Favo style icon: Pernille Teisbaek
  • Als ik later groot ben… Wil ik op mijn 45e met pensioen
  • Stomlijstje: In de hondenpoep staan, een trage laptop en mondkapjes

Nice to know about Roos van Dorsten

Alles lijkt bij mij altijd heel geordend en gestructureerd, maar zodra ik aan het werk ben is het één grote chaos. Dan wordt letterlijk alles op tafel gegooid en ligt mijn hele huis vol kleding en interieurspullen.

Moderosa, content creator en onderneemster

Ook verliefd geworden op een luchtig en rustgevend interieur? We mochten binnenkijken in de oase van Annarike Roberte. Ze deelt ook gelijk haar tips en tricks voor een kalmerend interieur met ons! Wil je het ultieme vakantiegevoel in huis halen? Neem dan eens een kijkje in het mediterrane interieur van Kae Sutherland.