Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
nicoline beerkens met kinderen in hun huis in caiscais

BEM-VINDO IN CASCAIS! Wij mochten binnenkijken bij interieurontwerpster Nicoline Beerkens in haar prachtige droomhuis in Cascais (Portugal) waar ze samen met haar man, twee kinderen en hond woont. Een tipje van de sluier: open, lichte kamers met als hoogtepunt het strand op loopafstand. Kijk (en droom) je mee?

Zomerse klasse

Nicoline haar stijl? Nicoline’s stijl is zeer veelzijdig. Soms is het super maximalistisch, en andere keren is het heel minimalistisch. Het hangt af van waar ze op dat moment is.

Het interieur hier in Portugal? In Cascais past ze zich aan aan de natuur, meer licht, een minder druk huis, terwijl haar huis in Amsterdam veel donkerder is, veel voller, veel rijker aan texturen, behang en kleuren.

Dé interieurtip van Nicoline Beerkens? Het perfecte huis is het huis dat je persoonlijkheid weerspiegelt.

Modern, klassieke woonkamer

De woonkamer beschrijft mijn interieurstijl het best. Modern en klassiek tegelijk.

Nicoline Beerkens – Interieurdesigner

Dé favoriete plek van Nicoline Beerkens

De favoriete plek van Nicoline en haar familie?

De tuin! Omringd door veel groen en de blauwe lucht is het er veel gezelliger. Avondeten, zwembadplezier, skateboarden en gewoon buiten zijn maken de tuin tot de favoriete plek van het gezin.

Wil je dit heerlijke vakantiegevoel ook in eigen tuin? Interieurstyliste Jolielot deelde haar stylingtips met ons.

Heb jij je al ingeschreven als member van Westwing? Je krijgt dan toegang tot alle sales van exclusieve merken met kortingen die kunnen oplopen tot 70%! Daarnaast krijg je toegang tot alle artikelen op onze inspiratieblog om van jouw huis een nog mooier thuis te maken! Zo kun je dus overal binnenkijken! Waar wacht je nog op? Registreer je nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal om jouw droominterieur te realiseren. Veel shopplezier!