Meld je aan en ontvang een €30 voucher!
bloempot gezicht met kleurrijk fruit er in

Wil je jouw plantjes een beetje een karakter, unieke persoonlijkheid en naam geven? Hoe beter dan met een bloempot gezicht! Je hebt ze vast al gezien, een bloempot in de vorm van een gezicht of met een getekend gezicht er op. Alles over deze trend en populair product te weten komen? Je leest en shopt het hier!

Let’s face it: de bloempot trend

Organische items maken ieder interieur eigen en uniek. Ze hebben geen strakke lijnen of hoeken, maar bestaan juist uit ronde, vloeiende vormen. Het mooie aan organische vormgeving is dat het van alle kanten mooi is om naar te kijken: het heeft geen voor- of achterkant. Een perfect voorbeeld hiervan is de bloempot met gezicht. 

Een bloempot met gezicht is zoals de naam het al verklapt een plantenpot in de vorm van een hoofd. Je ziet steeds vaker dit soort toffe bloempotten in originele vormen. Hierdoor lijkt het alsof je een waar kunstwerk in je interieur hebt staan. En dat lijkt niet alleen zo: het is ook echt zo! 

Zelfs zonder bloemen erin is de pot een tof woonaccessoire. Handig, want je woonkamer of hal ziet er op die manier altijd stijlvol uit. Of je nou tijd hebt gehad om verse bloemen te kopen of niet. Je kunt er dus alle kanten mee op: zet er een extravagante bos droogbloemen in of laat de pot voor wat het is. Je geeft je inrichting hoe dan ook een opkikker! 

Van modern tot klassiek: een bloempot gezicht voor iedereen

Een bloempot in de vorm van een gezicht, ook wel plantenpot met gezicht genoemd, is er voor iedereen! Ben jij een liefhebber van klassieke items en straalt jouw interieur een en al elegantie uit? Dan mag de plantenpot ‘face van beton’ niet ontbreken! Deze plantenpot heeft met zijn goudkleurige uiterlijk en antieke afwerking een luxe uitstraling. Prachtig op een gedekte tafel tijdens een gezellig diner bijvoorbeeld. Of juist als eyecatcher op het dressoir! 

Maar ook wanneer jouw interieur vooral bestaat uit strakke lijnen en lichte kleuren is er een perfecte bloempot met gezicht te vinden. Ga op zoek naar een plantenpot van keramiek of dollemietsteen en versterk de moderne sfeer in jouw huis! Juist door een organische vorm te kiezen, benadruk je de moderne uitstraling van je meubels en andere woonaccessoires. 

Een bloempot hoofd in jouw interieur

Oké, we zijn het erover eens: een bloempot met gezicht is een ware musthave. Maar waar komt deze mooie accessoire het beste tot zijn recht? We geven je het verlossende antwoord: geef een bloempot met gezicht de ruimte om te stralen. Oftewel: zet ‘m midden op de eettafel, prominent op een schouw of vrolijk je salontafel ermee op!

Door de bloempot op een lege tafel neer te zetten, trekt het de volledige aandacht. Het wordt op die manier een echte blikvanger: niemand kan er meer omheen! Al helemaal als je er een kleurrijke bos bloemen in zet. 

Een bloempot met gezicht staat het mooist in een woonkamer of eetkamer. Logisch, want hier zien de meeste mensen ‘m! Je leeft het meest in deze kamers, en hebt er dan ook het meeste plezier van als je de pot hier neerzet. En je bezoek ook! 

Voor welke plantenpot gezicht ga jij?

Als je van plan bent om een bloempot of plantenpot te kopen met een abstract gezicht erop is het handig om te weten waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar de bloempot komt te staan. Kies vooral een veilige plek: je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw kleine dreumes of speelse huisdier deze mooie bloempot van de salontafel stoot.

Daarnaast is het goed om rekening te houden met de stijl van jouw interieur. Er is voor ieder interieur een perfecte pot te vinden, maar dan moet je wel even weten hoe je die zoekt! Zo passen lichtere kleuren veel beter in een landelijk, modern en Scandinavisch interieur, terwijl potten met een donkere kleur beter in een industrieel, Bohemian of klassiek interieur passen. Kijk rond in jouw kamer en beeld je in wat voor bloempot daar zou passen.

We vinden het belangrijk dat ook jij de ideale match vindt voor in jouw interieur. Gelukkig hebben we genoeg keuze en is er altijd wel een item die op jouw salon- of eettafel past. Alsof het zo heeft moeten zijn!

Zin om de bloempot gezicht en andere trends in huis te halen? Zoals de ronde bank en asymmetrische spiegel? Registreer je dan nu op Westwing en shop de mooiste items voor jouw interieur!