Ballonnen in vele kleuren in de woonkamer cadeau geregistreerd partnerschap

Sommigen willen deze dag het liefst overslaan, anderen – vooral kinderen – verheugen zich er weken van tevoren al op: de verjaardag is in ieder geval een van de belangrijkste dagen van het jaar. Het maakt niet uit of je het met een klein groepje viert of een groot feest geeft met veel vrienden. En of het nu je eigen verjaardag is of de verjaardag van een vriend of familielid – de dag moet worden voorbereid. De voorbereiding draait om het vinden van passende cadeaus, het samenstellen van een menu én het vinden van de juiste verjaardag versiering. Bij Westwing vind je geweldige ideeën om van elke verjaardag een bijzonder en stijlvol feest te maken!

Verjaardag versiering: cadeau-ideeën

Verjaardagscadeaus zijn een essentieel onderdeel van elke verjaardag. Soms is het een creatief en verrassend cadeau voor je vriend of man, soms een mooi cadeau voor de vriendin of zus. Het kopen van cadeaus voor vrouwen kan makkelijker zijn, omdat ze vaak genieten van cosmetica, decoratieve artikelen of een mooi sieraad. Het vinden van ongewone of speciale geschenken voor je dierbaren vereist een goed inlevingsvermogen. Wie goed luistert, zal tijdens persoonlijke gesprekken een of andere tip voor het perfecte verjaardagscadeau kunnen vinden. Dan is het zaak om aantekeningen te maken om op tijd een mooi cadeau klaar te hebben liggen. Natuurlijk kan een cadeau voor je beste vriendin ook zomaar, als verrassing worden gegeven. Kleine cadeautjes geven de vriendschap een boost. Wie iets heel persoonlijks voor de verjaardag wil geven, kan natuurlijk ook cadeaus zelf maken en de creativiteit de vrije loop laten.

Fotocadeaus zijn nog steeds een goed idee. Ze vormen een mooie herinnering aan gedeelde ervaringen en zijn een geschenk dat uit het hart komt.

Bijzondere culinaire hoogstandjes

Een heerlijk feestmaal en lekkere drankjes mogen op geen enkel verjaardagsfeestje ontbreken. Bij WestwingNow vind je alles om het gastronomische hart sneller te laten kloppen. Drankjes worden uiteraard geserveerd in een stijlvolle flessenkoeler. Vooral elegant zijn de wijnkoelers of champagnekoelers. Bijpassende champagneglazen zijn ook een must. Ongecompliceerd en chic voor de maaltijd zijn kleine porties, die zijn gerangschikt in kleine glaasjes en op mooie plateaus. Zo kun je ook tijdens het staan genieten van iets kleins, zonder dat je uitgebreid aan tafel hoeft te zitten. Fingerfood met spiesjes zijn heel handig omdat ze geen bestek vereisen. Een ander onderdeel van een geslaagd verjaardagsfeestje is natuurlijk een leuke taart. Versierd met kaarsen of letters, kan de taartdecoratie voor de verjaardag gepersonaliseerd worden. Wij wensen je een smakelijk diner!

Verjaardagscadeaus verpakken

De eerste indruk telt – dit geldt niet alleen voor je eigen uiterlijk, natuurlijk moeten cadeaus ook liefdevol verpakt worden. Een mooi cadeau toont de waardering voor het verjaardagskind en geeft het cadeau vanaf het begin een stijlvolle uitstraling. Naast een mooi cadeaupapier kunnen kleurrijke linten een geschikte verjaardagsdecoratie zijn. De verpakking is telkens een substantieel onderdeel van de verrassing en een mooi verpakt cadeau is, zonder dat het uitgepakt wordt al een succes.

Verjaardag versiering de basics

Voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag moet de decoratie natuurlijk ook feestelijk zijn. Van kleine bloemstukken tot uitgebreid gedekte tafels, alles is mogelijk met verjaardag versiering. Het enige dat je moet weten is hoe groots je het wilt vieren. Wie in de warme maanden geboren is, heeft het makkelijker, want het is nog steeds het leukst om een feestje buiten in de eigen tuin te vieren. Voor de viering van je eigen verjaardag is er meestal veel minder verjaardag versiering, wat eigenlijk heel typisch is. De verjaardag van een kind wordt bijna nooit gevierd zonder ballonnen of verjaardagsslingers. Daarnaast sieren bloemen, servetten en grappige placemats vaak de verjaardagstafel. Natuurlijk zijn er geen grenzen aan de verbeelding en kun je alle kanten op. Bij sommige verjaardagen kun je een eenvoudigere decoratie voor een verjaardag wensen, het jaar daarna kan het weer wat kleurrijker en uitbundiger zijn.

Hier is een voorbeeld:

Speciale verjaardag versiering

Sommige verjaardagen zijn bijzonder en worden groots gevierd. Zo zijn de 18e verjaardag of de ronde verjaardagen – 20, 30, 40, 50, 60, zeker een hoogtepunt, net als de 65ste. Wat natuurlijk ook een speciale feestdecoratie veronderstelt. Wij zullen je een aantal ideeën voor een verjaardagsfeestje laten zien, die je gasten zeker enthousiast zullen maken:

Eindelijk volwassen! Verjaardagsdecoratie voor een 18e verjaardag

De 18e verjaardag moet naar behoren gevierd worden, want het is het einde van de kindertijd en het begin van de volwassenheid. Er is dus nauwelijks een betere gelegenheid om een groot feest te vieren.

Daarom hebben we hier een aantal ideeën voor succesvolle themafeesten samengesteld.

Drie ideeën voor een geweldig feestje

  1. Helden van de kindertijd

    Is er een betere manier om de kindertijd achter je te laten dan de helden van je kindertijd opnieuw te vieren? De decoratie voor de verjaardag krijgt dan bijvoorbeeld de stijl van Pippi Langkous, Superman of Buurman & Buurman.

  2. Bad taste party

    Wij van WestwingNow staan bekend om de goede ideeën voor prachtige verjaardagsfeest versiering, zo kan het feest een absoluut hoogtepunt worden. Maar denk ook eens aan ‘bad-taste’ als thema. Dit kan heel leuk zijn. Want als elke gast het thema ook echt in de praktijk brengt, valt er zeker veel te lachen. En een goed humeur is een basisvereiste voor elke succesvolle party!

  3. Neon party

    neon-thema voor dat je echt felle kleuren gebruikt voor je feestaccessoires en wees niet verlegen. Het doel is: hoe feller, hoe beter! Bij een neonfeestje ligt de nadruk natuurlijk op een geslaagde verlichting, zodat je decoratie vooral flink opvalt.

Speciale viering, speciale decoratie: 30

De verjaardagsdecoratie voor een 30e verjaardag kan geheel naar uje persoonlijke wensen worden ingericht. Hou je van een klassieke understatement? Dan kunnen we een kijkje in zwart, wit en zilver aanbevelen. Goud is ook een groot hoogtepunt en kan enkele hoogtepunten opleveren. Als je wil, kan je ook kiezen voor een verjaardagsdecoratieset voor jouw tafelversiering en alleen verse bloemen toevoegen. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat je genoeg champagne en wijnglazen hebt en een royaal gevulde koelkast met drankjes, zodat er echt gevierd kan worden!

De gouden 50

In plaats van de gouden jaren ’20 vieren we de “Gouden jaren ’50” en oriënteren we ons op de grote Gatsby als feestmotto. Want als we aan een nieuw decennium beginnen, kan het een beetje meer glamoureus zijn! Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de feestversiering. Vertrouw op goud en dompel je feestlocatie onder in de charme van een vervlogen tijdperk. De ideeën voor verjaardagsdecoratie kunnen niet alleen in het interieur worden uitgevoerd, maar uw gasten moeten ook in de juiste kostuums verschijnen.

Leuk hoogtepunt: taartdecoratie voor het verjaardagsfeestje

Wanneer de decoratie van het verjaardagsfeestje klaar is, kan je zorgen voor de look van je taart. Omdat het er bijzonder mooi uitziet als de decoratie voor de verjaardag ook op de taart wordt weerspiegeld. Zo creëer je een uniform motto en een harmonieus totaalbeeld. Afhankelijk van jouw smaak kan je de taart versieren met kaarsen en een inscriptie. Ook taarten in ongewone vormen, die perfect aansluiten bij uw feestdecoratie voor jouw verjaardag, hebben een speciaal effect.

Onze feestdecoratie favorieten voor de verjaardag

Opdat jouw feestje een volledig succes wordt, mag de passende verjaardag versiering niet ontbreken. Wij hebben een selectie voor je gemaakt die u als gastheer kunt gebruiken om uw verjaardag te versieren. Uiteraard zijn de producten ook geschikt als klein souvenir voor het verjaardagskind, als je als gast wordt uitgenodigd voor een feestje. Het enige wat overblijft is om te zeggen: Gefeliciteerd met je verjaardag!