Bruiloft cadeau broer biutenruimte in bohemian style met witte kussens

Vind een geschikt bruiloftcadeau voor je broer en laat hem op de belangrijkste dag van zijn leven zien hoe sterk de band tussen jullie twee is. Wij van Westwing hebben een aantal creatieve ideeën voor bruiloftcadeaus voor je broer op een rijtje gezet. Wij wensen je veel leesplezier!

Met een liefdevol gekozen huwelijkscadeau laat je je broer zien hoe goed je hem kent. En wens je hem tegelijkertijd alle geluk van de wereld met zijn toekomstige huwelijk. Ga je voor creatieve en originele huwelijkscadeaus? Iets praktisch? Of iets actiefs?

Je kunt ook een gezamenlijk huwelijkscadeau voor je broer kopen. Bijvoorbeeld met de hele familie of zijn vriendengroep! Hoe meer liefde en tijd je investeert in het cadeau, hoe mooier hij het zal vinden. Ontdek daarom met ons de beste ideeën voor bruiloftcadeaus voor broers en laat je inspireren!

Bruiloftcadeaus voor je broer die herinneringen opwekken

Een bruiloft is het begin van een nieuw leven. Hoe mooi is het dan wanneer jij en je broer even stil kunnen staan bij herinneringen uit jullie verleden? Het meest persoonlijke huwelijkscadeau voor je broer is een verzameling herinneringen in de vorm van een fotoalbum of fotolijst bijvoorbeeld. Ben je zelf creatief? Ga dan aan de slag met fotolijm en een schaar. Heb je weinig tijd of ben je niet zo goed met een schaar? Er zijn verschillende websites waarop je online een fotoalbum kunt maken. Deze wordt dan gedrukt thuis afgeleverd.

Persoonlijke bruiloftcadeaus voor je broer

Een paar tips voor persoonlijke huwelijkscadeaus voor je broer:

  1. Fotoalbum

    Een leuk idee voor een persoonlijk huwelijkscadeau voor je broer is het maken van een fotoalbum. Dit kan bestaan uit grappige of ontroerende foto’s uit de kindertijd met bijbehorende verhaaltjes. Hiermee leg je de mooie herinneringen vast voor later. Door het album mooi te decoreren laat je zien dat je tijd hebt gestoken in het huwelijkscadeau voor je broer. Reken maar dat hij een traantje laat!

  2. Samen terug in de tijd

    Wil je je broer iets speciaals geven? Geef hem dan een weekendje weg, samen met jou, naar een vakantiebestemming waar jullie als kind vaak kwamen. Bijvoorbeeld naar die leuke camping in Frankrijk of dat gezellige hotel in Drenthe. Het hoeven maar een paar dagen te zijn – zo’n vakantie met je broer is onvergetelijk!

  3. Felicitatievideo

    Verras je broer met een video waarop al zijn vrienden en familie een leuke boodschap inspreken! Ook z’n oude klasgenoten die hij amper meer spreekt, kunnen een boodschap achterlaten. Dit zal een grote verrassing zijn! Eventueel kan je natuurlijk ook de vrienden van de bruid vragen om iets in te spreken.

Cadeau-ideeën – accessoires voor de bruidegom

Een andere manier om iets persoonlijks aan je broer te geven is door hem voorafgaande aan de bruiloft een accessoire te geven dat hij kan combineren met zijn outfit. Bijvoorbeeld gepersonaliseerde manchetknopen met de initialen van de bruid en de bruidegom. Of je kiest voor een vlinderdas of een stropdas met een mooie tekst. Als je wat meer geld kunt uitgeven, is een horloge ook een prachtig huwelijkscadeau voor je broer. De datum van het huwelijk, de initialen van de bruid en bruidegom of een korte persoonlijke boodschap kan op de achterkant van de wijzerplaat worden gegraveerd. Zo kan je broer altijd aan jou én de bruiloft blijven denken!

Liefde is de poëzie van de zintuigen.


Honoré de Balzac

Een bruiloftcadeau voor je broer: hiermee verras je hem echt

Het vinden van een bruiloftcadeau voor je kleine of grote broer is niet makkelijk. Denk na over wat je broer graag doet. Welke hobby’s heeft hij? Houdt hij van sporten en spanning? Geef je broer een parachutesprong (waarbij hij naast het altaar landt). Zoiets kan alleen een zus hem geven!

Of heeft je broer een favoriete lokale band? Boek die band dan als een verrassingsact voor de huwelijksceremonie!

Jij bent de enige die je broer door en door kent! Als er iemand is die weet waar je jouw broer een plezier mee doet, dan ben jij het wel! En het hoeft niet altijd iets materieels te zijn. Een weekendje weg of een leuke activiteit is ook een prachtig bruiloftcadeau voor je broer.

Geef je liever wel iets tastbaars? Denk dan aan een mooi object voor bij hem (en haar) thuis. Iets wat hem altijd zal blijven herinneren aan die bijzondere dag – en z’n fantastische zus natuurlijk! Heeft hij een moeilijke smaak? Dan kan je hem altijd nog een Westwing cadeaubon geven, dan mag hij zelf iets moois uitzoeken, samen met zijn bruid! Wij selecteerden de mooiste bruiloftcadeaus voor je broer!