Interior lovers

Altijd op zoek naar de nieuwste trends, naar creatieve oplossingen voor vaak voorkomende problemen of ontdekken wat er zal gaan veranderen in de wereld van design? Voor interieurliefhebbers is het inrichten van hun huis meer als een serieuze zaak. Grondig onderzoek staat dan ook centraal in ons werk. Deze houding delen wij met andere professionals en bloggers in deze categorie: interior Lovers.

Lees je graag over interieurdesign, lifestyle en architectuur dan zijn deze professionals en blogs zeker de moeite waard om te leren kennen. Gepassioneerd vertellen zij ons over hun projecten en zijn zij een waardevolle bron voor het vinden van nieuwe inspiratie. 

Waarom lees je meubel-, interieur- en lifestyleblogs?

Met name meubel- en interieurblogs zijn een ware goudmijn voor iedereen wie inspiratie zoekt om zijn huis in te richten, te decoreren of te renoveren. Vaak zijn de makers professionals of gepassioneerde bloggers die hun kennis en ervaringen graag willen delen. Op deze blogs kunnen we elke dag inspiratie opdoen om creatief en origineel te zijn. Onderwerpen op deze blogs kunnen variëren van renovatie tot decoratie, vaak komen ook kleuraanpassingen, DIY en technieken om het huis nog mooier en gezelliger te maken aan bod.

Wat vind je bij onze selectie blogs & professionals?

  • Ideeën en inspiratie voor woninginrichting en -decoratie
  • Renovatie tips
  • Trend updates
  • DIY-tutorials
  • Reviews van handelsbeurzen en evenementen
  • Projecten achter de schermen

Onze selectie van blogs & professionals

Wij hebben enkele blogs gekozen die er elke dag naar streven interessante, originele en authentieke content te creëren die de verbeelding van hun lezers prikkelen. Ook hebben we diverse professionals op het gebied van interieurdesign geselecteerd om hun verhaal te vertellen en hun werk te presenteren. Wij hopen dat deze blogs en professionals je verder helpen om de inspiratie te vinden waarnaar je op zoek bent.