Meld je aan en ontvang een €50 voucher!
Portret van vrouw in beige woonkamer

Even voorstellen… Annerieke, beter bekend als Annarike Roberte, woont met haar lieve vriend en geweldige zoontje Lavin van 1,5 in een prachtig beige paleis in Zwolle. Ze is content creator op Instagram én is momenteel druk bezig met het opzetten van haar eigen merk. Wat haar nieuwe merk precies gaat zijn, wilt ze nog niet zeggen, maar dat het knap, stijlvol & trendy is, daar zijn we zeker van. Kijk je mee in haar Insta-worthy interieur?

Funfacts over Annarike Roberte

1. Wat mijn volgers niet over mij weten:
Ik heet eigenlijk Annerieke, op Instagram heet ik Annarike Roberte, dat zijn mijn eerste twee namen, maar dan net iets anders geschreeft. Dat heeft m’n vader ooit bedacht.
2. Favo gerecht:
Hutspot, Lasagne, typisch Nederlands eten van mijn moeder en de Turkse gerechten van mijn schoonmoeder.
3. Favo snack:
Snoep, alle soorten!
4. Ultieme quilty pleasure:
One Direction, de vlog van Enzo Knol & Tino Martin, maar dit vind ik allemaal niet eens meer een Guilty Pleasure.
5. Stom-lijstje:
Heel vroeg opstaan en de was opvouwen.

Dé basis stylingtip van Annarike Roberte…

Creëer een rustige basis met 2 of 3 tinten wit, beige of crème, maak het vooral gezellig door neutrale vloerkleden in de kamers te leggen en combineer verschillende stoffen zoals bijvoorbeeld linnen, breisels & bouclé!

Annarike Roberte, content creator

Ik zorg voor een hotel & wellness gevoel in huis! Ik zeg altijd, het gevoel dat je hebt in een luxe hotel? Dat fijne gevoel wil ik in huis voelen. Ik houd echt van een warme houten vloerkleur en lekkere zachte vloerkleden, dit is bij ons thuis sowieso een basis voor elke kamer!

Annarike Roberte, content creator

Scandi meets Paris

Het liefst zit Annarike in de woonkamer. Iedere dag krijgt ze, letterlijk, een geluksgevoel van deze heerlijke ruimte en ze is ook mega trots op de sierlijsten op de muur.

Die sierlijsten op de muur, dat was echt een hele grote droom.

Annarike Roberte, content creator

Ze omschrijft haar stijl als Klassiek, Hotel, Scandi meets Paris. Een mix waar vooral het verfijnde kleurenpalet een belangrijke rol speelt. “Al het zachte witte, dat ben ik,” aldus Annarike.

Gekleurde items vind ik een absolute don’t in m’n interieur. Zelfs in de kasten is alles zonder felle kleuren: van Tupperware bakjes tot tandenborstels!

Annarike Roberte, content creator

Clean & smaakvol

Hoe deze content creator, onderneemster én mommy het huis zo heel erg op orde houdt, terwijl ze een kleine dreumes in huis heeft?

Niet teveel spullen in huis hebben is sowieso de beste tip ever! Maar allesreinigerdoekjes hebben wij ook altijd in de aanslag!

Annarike Roberte, content creator

Net zo’n grote fan van dit interieur als ons? Bekijk dan ook de beige oase van Moderosa.  Vero Baez’s huis in Amsterdam zal ook in de smaak vallen!

Na het lezen van dit interview met Annarike nog enthousiaster geworden om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Schrijf je dan nu in voor Westwing en mis geen enkele exclusieve sale!