Close-up geschenk op een marmeren tafel met decoratieve voorwerpen om als cadeau te geven

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft, maar heb je nog geen idee wat je het bruidspaar moet geven? Bekijk dan onze bruiloft cadeau ideeën. Wij zijn niet alleen altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen, maar ook naar de leukste cadeautips! In dit artikel bespreken we de mooiste bruiloft cadeau ideeën.

Wat geef je voor een huwelijk?

Een bruiloft is een van de mooiste dagen uit het leven van het bruidspaar. Omdat het bruidspaar deze dag het liefst wil vieren met alle belangrijke mensen, kan zo’n viering een (klein) fortuin kosten. Familie, vrienden, kennissen – iedereen is aanwezig tijdens het feest van de liefde. Des te gelukkiger is het bruidspaar met mooie huwelijksgeschenken, die zowel nuttig als mooi zijn.

Wij hebben voor jou een aantal bruiloft cadeau ideeën op een rijtje gezet. Van kleine huwelijkscadeautjes en praktische huishoudelijke artikelen tot zelfgemaakte geldgeschenken. Laat je inspireren en vind een geschikt cadeau voor de bruiloft of geregistreerd partnerschap van je beste vrienden, broer of collega.

Alleen de liefde begrijpt het geheim van het geven van geschenken aan anderen terwijl je er zelf rijker van wordt.


Clemens von Brentano

Klassieke bruiloftcadeaus

De vraag “Wat geef je het gelukkig paar?” rijst vooral als je het bruidspaar niet goed kent. Want wat geef je een bruidspaar waarvan je eigenlijk niet goed weet wat hun hobby’s zijn. Met een klassiek huwelijkscadeau maak je iedereen blij. Deze cadeaus hebben vaak een praktische functie en kunnen in huis worden toegepast.

Het bruidspaar is immers bezig met het bouwen van een liefdesnest. Praktische keukentools zoals een mixer, keukentextiel of een design broodrooster zijn zeer geschikt. Maar ook kleine huwelijkscadeaus, zoals iets voor in de tuin of het balkon, zijn leuke huwelijkscadeaus. Het is het beste om van tevoren na te gaan of er een officiële huwelijkscadeaulijst is. Wanneer je iets van deze lijst kiest, weet je zeker dat het bruidspaar er blij mee zal zijn.

Bruiloftcadeau-ideeën: geldgeschenken

Vooral na een bruiloft kan het bruidspaar zeker een extra zakcentje gebruiken. Je kunt dus altijd contant geld voor een huwelijk geven. Maar zo’n envelopje is natuurlijk wel heel saai. Wij laten je zien hoe je van een geldgeschenk een spectaculair cadeau maakt.