Gratis retourneren
30 dagen retourtermijn
Huiskamer in vintage chic stijl

In de nieuwe Westwing collectie wordt de grootsheid van de klassieke stijl vernieuwd met een moderne twist. Hierdoor komt een onconventionele productlijn tot leven. De nieuwe Westwing collectie: ‘The New Heritage’ is een combinatie van perfect uitgebalanceerde stijlen: elegante kleuren, royale vormen en kwaliteitsmaterialen smelten samen om een geraffineerde uitstraling te geven aan elk interieur. Laten we samen de Westwing New Heritage collectie ontdekken, die een vleugje chic met vintage accenten in je interieur brengt!

De Westwing New Heritage collectie ademt nostalgie


Een wind van nostalgie waait door je huis met onze nieuwe Westwing New Heritage collectie. De mix van de glamoureuze vintage stijl is perfect om cachet te geven aan elk interieur. Klassieke stukken die opnieuw zijn ontworpen om stijl, moderniteit en frisheid te brengen. Geen perfecte interieurs meer, wij willen juist elegante stukken die karakter geven aan jouw huis!

Voeg met de nieuwe Westwing collectie een vleugje gekte toe aan je interieur! Waarom kies je niet voor een fauteuil of poef met een dierenmotief om je wilde kant te laten zien? Elk stuk uit onze collectie is ontworpen om die ultieme chique touch te geven.

De focus van de Westwing New Heritage collectie


De nieuwe Westwing collectie focust op heldere kleuren gecombineerd met geometrische vormen en dierenprints. Wat de meubels en decoratieve items betreft: daar zien we veel verfijnde metallic details in terug. Perfect om je huis een warme en gastvrije uitstraling te geven zijn de houten meubels met een tijdloze stijl.

Ons erfgoed verbindt ons met onze emoties. Met deze collectie combineren we de elegantie van tijdloze stukken met een nieuwe visie. We willen interieurs creëren die een verhaal vertellen, met vernieuwende prints en levendige elementen die een verschil maken in elk huis.

Alexandra Tobe, Creative Director Westwing Collection

Tijdloos textiel

Het textiel binnen deze collectie bestaat uit veel geometrische patronen geïnspireerd op de jaren ’70. Wat voor orginaliteit zorgt zijn de felle kleuren en de dierenprints: deze passen zelfs in de meest minimalistische interieurs.

Een oosters tintje is zeker ook in deze collectie aanwezig. Dit is te zien aan de decoratieve kussens die fijntjes zijn versierd met verschillende tinten donkerblauw. De zachte tapijten, gedecoreerd in lichte tinten, zijn ontworpen om elke kamer te verlichten en om het geheel gastvrij te maken.

De Westwing New Heritage collectie: de perfecte combinatie van klassiek en modern

De nieuwe collectie speelt in op de klassieke stijl en bevat een eigenzinnige touch van moderniteit. Dit zie je bijvoorbeeld terug in meubels die herinneren aan het verleden. Daarom zijn de stukken iets aangepast zodat ze perfect passen in de interieurs van vandaag. Matte en glanzende afwerkingen wisselen elkaar af in een bijna hypnotiserend spel van contrasten. Dit wordt vergezeld met afwerkingen met marmereffect, zacht fluweel en intense kleuren. Comfortabele sofa’s, grote eettafels, zachte tapijten en ultra trendy barokke spiegels: elke ruimte is ontworpen om je interieur persoonlijkheid te geven.

Boho opnieuw uitgevonden met de nieuwe Westwing Earthy Boho collectie

Modern, een beetje eclectisch, met een combinatie van verschillende stijlen – dat is de nieuwe Westwing Collectie Earthy Boho. Deze collectie – geïnspireerd op de stijl van een moderne globetrotter – geeft een geheel nieuwe touch aan de boho-stijl. Retro- en kunst elementen komen perfect samen in deze nieuwe collectie.

Het kleurenpalet

Het Earthy Boho-kleurenpalet bestaat uit natuurlijke kleuren gemengd met donkere tinten. De collectie focust op stoffen met textuur, metaal, rotan en jute. De wereldse patronen, natuurlijke materialen en aardtinten vormen samen een gebalanceerd geheel.

In onze Earthy Boho-collectie is gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren om rust te creëren in het interieur. De collectie weerspiegelt een fris, modern boho-tijdperk waar minder juist meer is. De nadruk ligt op het eigentijdse en eenvoudige interieur waar de accenten een lichte boho vibe toevoegen aan het interieur.

Ale Tobler, Creative Director Westwing Collection

Ben je enthousiast geworden door de nieuwe Westwing collectie? Registreer bij Westwing en mis geen enkele deal!

Onze selectie van favoriete producten uit de nieuwe Westwing collectie: