Close-up woonkamer decoratieve gewei boven zitbank

Hier is iedereen dol op! Deco gewei is momenteel een grote trend en de hele interieurwereld is al tot deze slotsom gekomen. Of het nu gaat om herten, elanden of antilopen – majestueuze geweien zien er heel indrukwekkend uit zowel op de wand als op een kast. Daarnaast vormen ook verschillende accessoires zoals lampen een vrij goede combinatie. We vatten deze stijl bij de horens en jagen hem met stijlvolle gewei decoratie! Onze interieurspecialisten zullen je vertellen wat belangrijk is bij deze woonstijl. Wij geven je creatieve tips over hoe je je eigen doe-het-zelf gewei kan maken.

Mogelijke toepassingen van moderne hertengeweien

Nahaufnahme Wohnzimmer mit Deko Geweih über Couch

Een hertengewei wordt steeds vaker als populair motief op decoratieve objecten gebruikt. Zo is het een echte blikvanger als een lamp, wanddecoratie of kapstok. Deze elementen kunnen in het hele interieur vworden gebruikt! Als je je deco gewei wat meer charme wil geven, dan kan je het zonder problemen verfijnen met de juiste kleuren te kiezen. Bijvoorbeeld voor het interieur in mannelijke glam chic stijl is een decoratief zilveren gewei geweldig. Prachtig in scène gezet, siert het niet alleen je eigen woning in de winter of met kerst. Vooral de rustieke stijl met veel hout en een gewei lamp zorgen het hele jaar door voor een harmonieuze sfeer.

Deco gewei aan je wand

Ben je een groot natuurliefhebber? Houd je van de rustieke charme van blokhutten en chalets? Heb je lang gedroomd van een gewei als wanddecoratie? Natuurlijk hoeft het geen echte herten geweidecoratie te zijn. Ook een gewei dat gemaakt is van hout of kunststof, kan modern geïnterpreteerd worden en past bij verschillende woonstijlen.

Moderne gewei decoratie

Voor de moderne stijl is een aluminium gewei in zilver het perfecte stuk. Dit licht materiaal is ideaal als wanddecoratie en is zeer eenvoudig te monteren. Ook een geschilderd model op de wand is een moderne decoratie. Het lijkt bedrieglijk veel op een echt gewei. Ook bij WestingNow kan je indrukwekkende gewei decoratie kopen. Blader door onze exclusieve selectie!

Gewei kapstok

Het gebruik van hertengeweien beperkt zich niet tot de klassieke wanddecoratie. Deze zijn ook steeds vaker in de hal te vinden. Voor een nostalgisch vintage interieur of in de scandinavische stijl is een gewei decoratie een geweldige keuze. Geweien in natuurlijke kleuren of in wit passen in het totaalbeeld en verspreiden gezelligheid die uitnodigt om thuis te blijven. Je kan ook een aangename sfeer creëren door je hal te voorzien van een gewei kapstok. Zorg ervoor dat de decoratieve geweien voldoende ruimte aan de wand krijgen zodat ze zich harmonieus presenteren.

Beste decoraties: hertengewei

Gewei decoratie met Kerst in de hal aan de wand

Gewei decoratie aan de wand, is niet alleen zeer decoratief, maar biedt ook een functioneel gebruik aan. Of het nu gaat om een kapstok, een haak of sleutelhanger – deco gewei is gewoon uniek!

Mooiste trend: de gewei lamp

Oh my deer! Een stijlvolle hertengewei lamp is het hoogtepunt van de decoratie van een hertengewei. Deze objecten overtuigen interieurspecialisten met veel liefde voor details en zijn al echte blikvangers op een bijzettafeltje of nachtkastje. Plaats je hertengewei lamp als eeen exclusief accessoire centraal op de ladekast in je woonkamer. Indien je dat wenst, kan je ook afzien van andere decoratieve voorwerpen. Pure natuur – dat is hier het belangrijkst!

Stap voor stap instructie voor doe-het-zelf gewei decoratie:

 1. Stap

  Je hoeft geen gewei te kopen om je woning in een rustieke stijl te decoreren.

 2. Stap

  Takken en twijgen uit het bos zijn perfect voor het maken van een decoratief gewei.

 3. Stap

  Zorg ervoor dat de takken zoveel mogelijk vertakkingen hebben.

 4. Stap

  Voordat je met creatief handwerk begint, moeten de verzamelde twijgen eerst worden gereinigd, geslepen en geglazuurd.

 5. Stap

  Als het natuurlijke effect te saai voor je is, kan je de takken ook schilderen in de kleur van je keuze.

 6. Stap

  Plaats de klare geweidecoratie vast in schuim en zet het in een mooie vaas die de rustieke charme ondersteunt.

 7. Stap

  Dergelijke deco gewei ziet gewoonweg uitstekend op de eettafel of dressoir uit.