Cadeau voor vriendin sitetable met bos bloemen in glazen gouden vaas

Je kent je vriendin beter dan wie dan ook. Jullie hebben een sterke band opgebouwd gedurende de vele jaren dat jullie bevriend zijn. Goede en slechte tijden hebben jullie meegemaakt en een vriendschap voor het leven verdient een cadeau op zijn tijd! En zeker wanneer die vriendin jarig is of iets anders te vieren heeft. We hebben de beste cadeau ideeën voor haar voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier hoe je je het perfecte cadeau voor je vriendin vindt.

Vier de vriendschap met een persoonlijk cadeau voor je vriendin!

Om je te helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor een vriendin, hebben we tal van cadeau-ideeën op een rijtje gezet. Scroll door onze creatieve en originele geschenken en vind het perfecte cadeau voor je vriendin.

Als je op zoek bent naar een creatief, liefdevol maar bovenal persoonlijk cadeau voor je vriendin, geef haar dan een activiteit die jullie samen kunnen doen! Tijd is immers ons meest waardevolle bezit! Geef een beetje van jouw tijd cadeau aan haar. Maak een uitstapje naar een stad of het strand en geniet samen van een mooie dag!

Iets bijzonders voor een speciaal persoon: 3x originele cadeaus voor je vriendin

Ben je op zoek naar een persoonlijk of origineel cadeau voor je vriendin? We geven je een paar suggesties:

 • Mozaïekfoto: laat een foto van jullie als mozaïekfoto afdrukken en verras je vriendin met het creatieve cadeau.
 • Dansles: je beste vriendin heeft altijd al een hiphop dansles willen bijwonen, maar wil niet alleen gaan? Geef haar dan samen een cursus en geniet van deze gezamenlijke ervaring!
 • Spa-bezoek: ontspanning is altijd goed – een mooie wellnessdag met je beste vriend is niet alleen voor haar leuk, maar ook voor jou!

In de volgende DIY-video laten wij je zien hoe je je cadeau of voucher voor een vriendin kunt inpakken:

Een klein persoonlijk cadeautje om de vriendschap te vieren

Soms heb je geen speciale gelegenheid nodig om een beetje aandacht te besteden aan je beste vriendin. Geef haar zomaar een cadeau, gewoon om jouw blijk van waardering te tonen en om jullie vriendschap te vieren. Zoals bij elk geschenk telt het gebaar en de gedachte erachter. Wil je haar iets bijzonders geven? Iets wat ze zich altijd zal blijven herinneren? Dan hebben we een aantal leuke cadeau-ideeën voor je vriendin!

Inspiratie cadeau vriendin: de mooiste cadeaus voor elke vriendin

Cadeaus voor vrouwen kunnen net zo veelzijdig zijn als hun verschillende karakters. Zo kun je cadeaus zoeken voor je oma, zus, moeder, schoonmoeder, schoonzus, of voor speciale gelegenheden zoals moederdag waarbij je graag uitpakt met een gedicht, ontbijt of eigen knutselwerk. Om een geschikt cadeau voor je vriendin te vinden, moet je nadenken over wat de ontvanger leuk vindt. Welke hobby’s heeft ze? Heeft ze een speciale stijl van leven en kleden? Dit alles kan dienen als een hint voor een passend cadeau! Wij hebben een aantal suggesties en creatieve ideeën voor je samengesteld.

 1. Avontuurlijk

  Voor een avontuurlijke vriendin koop je iets dat past bij haar spannende levensstijl. Een spannende activiteit bijvoorbeeld! Geef je beste vriendin een reisje in combinatie met een beetje actie: een via ferrata, bungeejumpen of paintball bijvoorbeeld. Laat je verbeelding de vrije loop!
 2. Huismus

  Is je vriendin een echte huismus? Geef haar een wollen deken, geurkaarsen of mooie theekoppen. Dit zijn ook mooie kerstgeschenken voor je beste vriendin!
 3. Extravagant

  Is jouw vriendin een tikkeltje extravagant? Geef haar iets unieks! Bijvoorbeeld iets voor haar interieur zoals in het oog springende woonaccessoires. Kleurrijke champagneglazen, een trendy print voor aan de wand of grappige decoratieve objecten zal ze zeer waarderen.
 4. Klassiek

  Een klassieke vriendin maak je met alles blij: cosmetica, een massagebon of een stijlvolle designvaas met een fris boeket bloemen. Alles wat met de verzorging van haar lichaam of interieur te maken heeft, kan je haar cadeau doen!

Cadeaus voor vriendinnen – voor elke gelegenheid een persoonlijk cadeau

Van verjaardagscadeaus tot kerstcadeaus – bij Westwing vind je voor al je vriendinnen een geschikt cadeau.

Verjaardagscadeau vriendin: wat geef je je vriendin cadeau met de verjaardag?

Een liefdevol verjaardagscadeau is altijd iets bijzonders, vooral voor je beste vriend of vriendin. Want met een creatief geschenk geef je niet alleen aan hoe goed je elkaar kent, je laat ook zien dat je er over nagedacht hebt.

Tip: let gedurende het jaar op of jouw vriendin bepaalde wensen uitspreekt. Heeft ze haar oog laten vallen op een bepaald sieraad of iets moois voor haar huis? Schrijf het op! Dan heb je altijd een goed cadeau voor je vriendin!

Elk jaar opnieuw: een kerst cadeau voor je beste vriendin

Naast de verjaardag is Kerstmis natuurlijk ook een van de mooiste gelegenheden om je beste vriendin te verrassen met een cadeau. Leuke kerstcadeaus voor je vriendin zijn bijvoorbeeld: een sjaal, muts, handschoenen, zelfgebakken kerstkoekjes, iets moois voor in haar boom of een kerstkrans. Alles wat jou en je vriendin in de kerststemming brengt is een geweldig cadeau-idee!

Tip: nodig dit jaar je vriendin uit voor een dagje kerstmarkt en geniet samen van de kerstsfeer én de glühwein!

Ben je nog op zoek naar een speciaal cadeau voor je beste vriendin? Registreer je dan nu op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal voor de mooiste cadeaus om haar te verrassen!