Decanter en whiskeyglazen als cadeau voor broer

Een cadeau voor je broer bedenken is niet makkelijk. In het algemeen is het vaak moeilijk om mannen cadeautjes te geven. Vaak hebben ze alles al en weten ze niet wat ze op hun verlanglijstje moeten zetten. Als je je broer een cadeautje wilt geven, is dat een hele uitdaging.

Onze interieurexperts hebben de leuke cadeautips voor je broer – en voor mannen in het algemeen – op een rijtje gezet. Of het nu gaat om een origineel cadeau, een zelfgemaakt cadeau of een unieke verrassing voor de bruiloft van je broer. Hier vind je alles!

Cadeau voor je broer: tips

Verjaardagscadeau voor je broer

Ben je op zoek naar een cadeau voor je broer die net 18 jaar is geworden? Of is het een geschenk voor je broer die zijn 30e verjaardag viert? Hoe dan ook wil je natuurlijk wel iets heel bijzonders geven. Je kunt iets materieels kopen, maar je kunt ook een etentje of dagje weg geven. Ook heel leuk: bied hem aan om een avondje voor hem te koken, inclusief drankjes.

Trouw cadeau voor je broer

Als je grote broer trouwt, wil je iets geven met het WOW-effect. Als huwelijkscadeau voor je broer zijn geschenken met een persoonlijke touch het leukst. Maak een fotocollage voor je broer met foto’s uit de kindertijd, van de wilde tienerjaren tot nu. Maar ook een reischeque, dagje spa of een gegraveerde whiskeykaraf is een prachtig cadeau voor de bruiloft van je broer.

Kerst cadeau voor je broer

Met kerst loop je stad en land af, op zoek naar geschikte cadeaus voor de hele familie. Heb je al een kerstcadeau voor je broer? Waarschijnlijk nog niet, want juist voor een man is het moeilijk om een kerstcadeau te vinden. Wij hebben de beste last minute cadeautip: print een cadeaubon van Westwing uit. Hiermee maak je elke broer – en man – blij.

Originele cadeau (s) voor je broer

Poeh, een origineel cadeau voor je broer is een echte uitdaging. Of je broer nu een hobbykok, designliefhebber of echte gentleman is – bij Westwing vind je alles voor de verjaardag, jubileum of bruiloft van je broer. Als je broer graag een drankje drinkt, is een DIY Gin Kit een goed idee. Een designliefhebber is blij met een stijlvol geïllustreerd boek, oftewel een koffietafelboek voor de salontafel. Of verras je broer met een praktische mannenverzorgingsset.

Tip: als je echt niet weet wat je je broer moet geven, dan is het altijd leuk om iets voor zijn huis uit te zoeken. Een mooi decoratief object, een set whiskeyglazen, een stoere wereldbol etc.

Cadeautips voor een grote broer

Van baardverzorging tot cocktailshakers. Praktische giftsets zijn het ultieme cadeau voor als je weinig tijd hebt, maar wel iets bijzonder wil geven aan je grote broer. Deze giftsets zijn zorgvuldig samengesteld en mooi ingepakt waardoor je sowieso iets bijzonder geeft.

Cadeaus voor het kleine broertje

Wordt je kleine broertje eindelijk 18 jaar? Dat moet natuurlijk gevierd worden. Op deze leeftijd halen ze meestal hun rijbewijs. Een mooi aanknopingspunt voor het cadeau! Denk aan een sleutelhanger, een cadeaukaart van de wasstraat of iets leuks om aan de binnenspiegel te hangen.

Maak zelf een cadeau voor je broer – zo werkt het

  1. Is je broer gek op bier? Geef hem een goedgevulde biertuin!
  2. Zoek een houten kistje.
  3. Leg hier mos in en zet er een paar potplantjes tussen (die kan hij gelijk in z’n huis zetten daarna).
  4. Zet flesjes speciaalbier in de biertuin. Maak een mooie selectie van verschillende speciaalbieren.
  5. Schilder een klein bordje met ‘biertuin’ en zet deze in de biertuin.
  6. Leg ook wat zakjes nootjes en chips in de biertuin.

Helemaal geïnspireerd geraakt door onze tips. Nu kan je aan de slag met het shoppen of maken van een cadeau voor je broer! Registeer op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal om je broer te verrassen.