Decanter en whiskeyglazen als cadeau voor broer

Heb je een cadeau voor je broer nodig? Een geschikt en origineel cadeau vinden voor je grote, of kleine broer is niet altijd even makkelijk. Misschien heeft hij alles al of heb je hem voor zijn laatste verjaardag al een ontzettend origineel cadeau gegeven. Maar je broer wil je natuurlijk opnieuw verrassen met een grappig, bijzonder of origineel cadeau. Wij hebben voor jou verschillende situaties en daarbij passende cadeaus op een rij gezet. Gaat je broer trouwen? Dan wil je hem natuurlijk een ander cadeau geven dan bijvoorbeeld voor zijn verjaardag.

Wij hebben de leukste cadeautips voor je broer – en voor mannen in het algemeen – op een rijtje gezet. Of het nu gaat om een origineel cadeau, een zelfgemaakt cadeau of een unieke verrassing voor de bruiloft van je broer. Hier vind je alles!

Cadeau voor je broer: 6 tips

1. Verjaardagscadeau voor je broer

Ben je op zoek naar een cadeau voor je broer die net 18 jaar is geworden? Of is het een geschenk voor je broer die zijn 30e verjaardag viert? Hoe dan ook wil je natuurlijk wel iets heel bijzonders geven. Je kunt iets materieels kopen, maar je kunt ook een etentje of dagje weg geven. Ook heel leuk: bied hem aan om een avondje voor hem te koken, inclusief drankjes.

2. Trouw cadeau voor je broer

Als je grote broer trouwt, wil je iets geven met het WOW-effect. Als huwelijkscadeau voor je broer zijn geschenken met een persoonlijke touch het leukst. Maak een fotocollage voor je broer met foto’s uit de kindertijd, van de wilde tienerjaren tot nu. Maar ook een reischeque, dagje spa of een gegraveerde whiskeykaraf is een prachtig cadeau voor de bruiloft van je broer.

3. Kerst cadeau voor je broer

Met kerst loop je stad en land af, op zoek naar geschikte cadeaus voor de hele familie. Heb je al een kerstcadeau voor je broer? Waarschijnlijk nog niet, want juist voor een man is het moeilijk om een kerstcadeau te vinden. Wij hebben de beste last minute cadeautip: print een cadeaubon van Westwing uit. Hiermee maak je elke broer – en man – blij.

Tip!: Lees ons artikel met 10 super tips voor een kerstcadeau voor een man.

Originele cadeau(s) voor je grote of kleine broer

Poeh, een origineel cadeau voor je broer is een echte uitdaging. Of je broer nu een hobbykok, designliefhebber of echte gentleman is – bij Westwing vind je alles voor de verjaardag, jubileum of bruiloft van je broer. Als je broer graag een drankje drinkt, is een DIY Gin Kit een goed idee. Een designliefhebber is blij met een stijlvol geïllustreerd boek, oftewel een koffietafelboek voor de salontafel. Of verras je broer met een praktische mannenverzorgingsset.

Tip: als je echt niet weet wat je je broer moet geven, dan is het altijd leuk om iets voor zijn huis uit te zoeken. Een mooi decoratief object, een houten cadeau, een set whiskeyglazen, een stoere wereldbol, een bbq cadeau, etc.

4. Cadeautips voor een grote broer

Van baardverzorging tot cocktailshakers. Praktische giftsets zijn het ultieme cadeau voor als je weinig tijd hebt, maar wel iets bijzonder wil geven aan je grote broer. Deze giftsets zijn zorgvuldig samengesteld en mooi ingepakt waardoor je sowieso iets bijzonder geeft.

5. Cadeaus voor het kleine broertje

Wordt je kleine broertje eindelijk 18 jaar? Dat moet natuurlijk gevierd worden. Op deze leeftijd halen ze meestal hun rijbewijs. Een mooi aanknopingspunt voor het cadeau! Denk aan een sleutelhanger, een cadeaukaart van de wasstraat of iets leuks om aan de binnenspiegel te hangen.

Maak zelf een cadeau voor je broer – zo werkt het!

6. Een zelfgemaakte biertuin voor je broer

  1. Is je broer gek op bier? Geef hem een goedgevulde biertuin!
  2. Zoek een houten kistje.
  3. Leg hier mos in en zet er een paar potplantjes tussen (die kan hij gelijk in z’n huis zetten daarna).
  4. Zet flesjes speciaalbier in de biertuin. Maak een mooie selectie van verschillende speciaalbieren.
  5. Schilder een klein bordje met ‘biertuin’ en zet deze in de biertuin.
  6. Leg ook wat zakjes nootjes en chips in de biertuin.

Helemaal geïnspireerd geraakt door onze tips. Nu kan je aan de slag met het shoppen of maken van een cadeau voor je broer! Registeer op Westwing en mis geen enkele exclusieve deal om je broer te verrassen.

Psst.. ! Ben je op zoek naar een cadeau voor een andere man in jouw leven? Wellicht naar een cadeau voor opa, een cadeau voor je schoonvader of een cadeau voor papa? Wij zitten boordevol cadeau ideeën voor hem, dus lees vooral nog even door, veel plezier!