Meld je aan en ontvang een € 15 voucher!
kae sutherland en haar gezin

Een sprookjesachtig landschap, gekalkte muren in beige en wit, heerlijk geurend lavendel en het rustgevende geluid van de zee: welkom in Portugal. Hier mochten we binnenkijken in het huis van succesvol onderneemster Kae Sutherland. Kijk je met ons mee?

Even voorstellen: alles over Kae Sutherland

Kae Sutherland, oprichtster van 24Kae, woont samen met haar gezin in een prachtig vakantiehuis in het betoverende Portugal. Hier kan het gezin de drukte van Amsterdam achter zich laten en volop genieten van de zomer.

Voor mij betekent thuiskomen dat ik samen ben met mijn gezin en we een fijne en ontspannen tijd met elkaar hebben.

Kae Sutherland, Entrepreneur & Content Creator

Een rustgevend mediterraan interieur

Het is heerlijk vertoeven in een mediterraan interieur. Natuurlijke materialen, organische vormen en een assymetrisch lijnenspel vormen de basis van deze zonovergoten stijl. Qua kleurgebruik zien we vooral neutrale tinten vaker aangevuld met knallende accentkleuren.

In Kae’s interieur zien we veel crèmekleurige en beige tinten terug. Deze zorgen voor een ontspannen en natuurlijke uitstraling en voorzien de ruimte van een instant vakantiegevoel.

Het ultieme accentstuk voor Kae?

Wat ik vooral leuk vind aan het huis zijn de geïntegreerde vakken in de muur. Deze creëeren meteen een Spaans-Mediterraans gevoel. Hier is ruimte voor veel decoratieve stukken zoals een vaas die we in Portugal kochten, schelpen die we vonden, boeken, maar ook vazen uit Amsterdam die er hier veel mooier uitzien.

Kae Sutherland, Entrepreneur & Content Creator

Een natuurlijke oase van rust

Niet alleen ik vind het heerlijk om me in de zomer meerdere keren per dag om te kleden, ook mijn dochter Loua verandert hier meerdere keren per dag van outfit. Op een zomerse vakantiedag draag ik misschien wel drie verschillende looks.

Kae Sutherland, Entrepreneur & Content Creator

De tuin van Kae Sutherland

Wat ik zo fijn vind aan onze tuin, is het geluid van de wind die door de palmbomen ruist. Het geeft je meteen een vakantiegevoel als je buiten bent.

Kae Sutherland, Entrepreneur & Content Creator

Haal een stukje Portugal in huis met deze items…

Kun je geen genoeg krijgen van al dat binnenkijken? Eerder mochten we ook al een kijkje nemen in de beige oase van Maria Tailor en Moderosa. Mag het ietsje kleurrijker? Dan kijk je zeker je ogen uit in het interieur van Theo-Bert Pot.